Haberler

Erzincan'da 83 Kilo Ağırlığında ve 180 Santim Boyunda Dev Turna Balığı Yakalandı

Güncelleme:

Erzincan'da ava çıkan balıkçı, 83 kilogram ağırlığında ve 180 santim boyunda dev turna balığı yakaladı. Dev balığın kilosu 40 TL'den satışa sunuldu.

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ava çıkan balıkçı rekor kırdı. Yakalanan dev turna balığının 83 kilogram ağırlığında ve 180 santim boyunda olduğu açıklandı ve balığın kilosu 40 TL'den satışa sunuldu.

"ERZİNCAN REKORU BENDE"

Erzincan'a 151 kilometre uzaklıktaki Kemaliye ilçesinden geçen Fırat Nehri'nde amatör balıkçılar tarafından yakalanan dev turna balığı görenleri şaşırttı. Yaklaşık iki saat süren mücadelenin ardından sudan çıkartılan balık halk pazarında satışa sunuldu. Balığı yakalayan olta balıkçısı 42 yaşındaki Serdar Mercan, "Fırat Nehri'nde oltayı beklerken bir baktım ki oltaya bir balık yapıştı. İki saat uğraştım ve sonunda çıkardım. 180 santim boyunda ve 83 kilo ağırlığında. Şu an Erzincan rekoru bende. Kendimi bildim bileli balıkçıyım. İlk kez böyle bir büyüklükle balık tuttum" diye konuştu.

Görenleri şaşkına çeviren dev turna balığıyla bazı vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yakalanan dev turna balığından görüntüler;

Erzincan'da Dev Turna Balığı Şaşkına Çevirdi

Erzincan'da Dev Turna Balığı Şaşkına Çevirdi

Erzincan'da Dev Turna Balığı Şaşkına Çevirdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fırat Nehri Kemaliye Erzincan Haberler

500

Yorumlar (1)

Haktan:

Berekettir Rızıktır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title