Haberler

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zirvedeki 4 Okuldan Biri Oldu

Güncelleme:

2023 Eğitim Vizyonu Mesleki ve Teknik Ortaöğretimde Kurumsal Dış Değerlendirme Raporu ölçütlerine göre 3784 Meslek Lisesi arasında 2 yıl boyunca yapılan değerlendirme sonuçları ile Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, her kategoride en çok puan alarak eşit puanla Türkiye´de zirveyi paylaşan ilk 4 okul içinde yer almayı başardı.

5 KATEGORİNİN DÖRDÜNDE TEK BAŞINA İPİ GÖĞÜSLEDİ

Yozgat'ta bulunan Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Yozgat ve ilçelerinde 43 Mesleki Eğitim veren eğitim kurumu içinde (13 Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezleri ile 30 Meslek Lisesi) değerlendirme ölçütlerine göre toplam 6 kategoriden 5´inde yer alan; bu 5 kategorinin 4´ünde ise başarıyı tek başına göğüsleyen okul seçildi.

Yozgat Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, Zirvedeki 4 Okuldan Biri Oldu

ZİRVEDEKİ 4 OKULDAN BİRİ

Aynı durumdaki diğer 3 ildeki 4 okul ile eşit puana sahip olarak zirveyi paylaşmanın gururunu yaşayan Zübeyde Hanım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi, zirvedeki 4 okuldan biri olmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Lisesi Zübeyde Hanım Yozgat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title