Haberler

Köy Okulu Öğrencileri Golfle Tanıştı

MUŞ Gençlik Merkezi, Karabey Köyü İlkokulu öğrencilerini golf ve tenisle tanıştırdı. Okul bahçesine kurulan mini golf sahasında oynayan öğrencilerin, oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüğü üyeleri, 'Merkezim Her Yerde Projesi' kapsamında merkeze bağlı Karabey Köyü İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul bahçesinde çeşitli spor dallarıyla ilgili stant kuran gençler, öğrencilerle oyunlar oynadı. Ok atıp, kum torbasına yumruk atan öğrenciler, masa tenisi maçı yaptı. İlk kez gördükleri mini golf sahasına ilgi gösteren öğrenciler, gençlik merkezi üyelerinin yardımıyla golf oynadı, bu spor dalı hakkında bilgi aldı.

Gençlik Merkezi üyesi Fuat Kardan, okul bahçesinde kurulan sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencileri bilgilendirdiklerini, hem de onlara keyifli dakikalar yaşattıklarını söyledi. Proje ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Kardan, diğer okulları da ziyaret edip, öğrencilerle bir araya geleceklerini aktardı.

Karabey Köyü İlkokul Müdürü Damla Kalender, "Merkezim Her Yerde Projesi kapsamından gençlik merkezinde görevli gençlik liderleri ve gönüllüleri, okulumuzu ziyaret etti. Gençlik liderleri ve gönüllüleri öğrencilerimize masa tenisi, mini golf, voleybol gibi sportif oyunlar hazırlayarak, oyun oynadılar. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. Okulun bahçesine kurulan dev oyun sahasında, öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler" diye konuştu.

Gün boyunca gönüllerince eğlenen öğrenciler ise, emeği geçen herkese teşekkür etti. - Muş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title