Haberler

Frey, Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Michael Frey konusunda ilginç bir durum yaşanıyor. Sezon başında İsviçre'nin FC Zürich takımından transfer edilen Michael Frey, sarı-lacivertli takıma geldiği için pişman olduğunu ifade etti.

Frey Fenerbahçe'ye Geldiğine Pişman Oldu

FREY BEKLEDİĞİNİ BULAMADI

Özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişi ile yedek kulübesinden kurtulamayan ve yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 24 yaşındaki futbolcu beklediğini bulamadı.Geçtiğimiz günlerde yakın çevresiyle yaptığı sohbette de golcü oyuncu bu durumdan yakındı. İsviçreli yıldız, daha fazla forma şansı bulması gerektiğini kaydeden hücum oyuncusu ayrılık hazırlığında olduğunu ifade etti.

ERSUN YANAL'IN GÖZÜNE GİREMEDİ

Kulübün de kendisini göndermek istediğini bilen İsviçreli Frey, sürekli oynayıp kendini geliştirebileceği bir takıma gitmek istiyor. Phillip Cocu ve Erwin Koeman dönemlerinde sık sık forma şansı bulan Frey, buna karşın Ersun Yanal'ın gözüne giremedi. Öte yandan bazı sakatlıklar da geçiren yıldız futbolcu, özellikle sezonun ikinci yarısında formasından tamamen koptu. Michael Frey, bu sezon Fenerbahçe'de 22 resmi maçta 5 gol atıp, 1 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (10)

Dürüst Adam:

pener kümeye:)

2
2
yanıtYanıtla
Dr-Hayri:

Aynen.

yanıt2
yanıt0
gs:

gel bizde top topla yevmiyeni verelim

3
1
yanıtYanıtla
Orhan:

inanırmısın bizde çok pişmanız

3
0
yanıtYanıtla
bymacho:

Seni alanlar çok memnun olmuşlar-ki hala takımdasın. .

3
0
yanıtYanıtla
xenon:

Adam haklı abi 350 bin dolar etmeyen adam 3.5 milyon euroya fenere almışlar.Adamın zaten kariyeri belli direk içvişre futbolcusu milli takımının değişmeyen tek oyuncusu bu adam realde barcada oynamalıydı....

2
0
yanıtYanıtla
Ali KOÇ:

Allah Allah. niye pişmansın oğlum sana ederinin 7 katı para verdik.

2
0
yanıtYanıtla
Silifkeli3:

O paraların çoğu menejer vb gidiyor

yanıt2
yanıt0
frey:

işte ondan pişmanım başkan değerim olmayan paralarda nasıl top oynarım yinede teşekkürler bana bu kadar para verdiniz ama bu paranın çoğu aracılar aldı başkan o yanındaki comolli malın büyüğünü götürdü.....

yanıt0
yanıt0
ankarada daysi yok:

ikinci sinifr topcu fener icin en azindan hirsli caliskan futbolcu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title