Haberler

Milletvekili Enginyurt'tan Tören'e Ziyaret

Mhp Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Tören'e "hayırlı olsun" dileklerini ileten Enginyurt, Altınordu'nun eşi benzeri bulunmayan bir ilçe olduğunu söyledi.

Enginyurt, Altınordu'da Cumhur İttifakı ile çok güzel bir netice aldıklarını belirterek, "Altınordu da bu zaferlerden bir tanesidir. Bunda sizin şahsınızın payı büyüktür. Şimdi de hep birlikte aynı gayreti İstanbul'da göstermek istiyoruz. Altınordu Belediye Başkanlığınız hayırlı olsun." dedi.

Tören'in millet ve şehir adına güzel işler yapacağına inandığını ifade eden Enginyurt, şunları kaydetti:

"Bu güzel işlere tecrübenizi yansıtacağınıza inanıyoruz. Bizler her zaman yaptığınız doğru işlerin yanında olacağız. Yanlış gördüğümüzü de eleştireceğiz. Ordu ve Altınordu hizmete susadı. Bundan önceki arkadaşlarımızın yarım bıraktığı işleri tamamlayacağınıza inanıyoruz. Heyecanınızı bu şehre yansıtmanızı bekliyoruz. Biz arkadaşlarımızla beraber her zaman sizlerin yanındayız. Gönlümüz de kapımız da her zaman açıktır."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tören ise hizmet belediyeciliği anlayışına devam edeceklerini ve Altınordu'yu değer üreten şehirler arasına taşıma çabası içinde olacaklarını aktardı.

Bu şehrin göç eden değil, güç veren modern bir şehir olması için ter dökeceklerini, çalışacaklarını vurgulayan Tören, "Bu doğrultuda atılması gereken o adımları atma noktasında da ortak akıl ve millet iradesinden ve aynı zamanda 31 Mart'ta bu kutlu zaferi bize getiren Cumhur İttifakı anlayışından ve yaklaşımından da uzaklaşmamaktır. İnşallah bizler bu düşünce ile hizmet belediyeciliği anlayışımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Tören, kimseyi ötekileştirmeden kuşatıcı siyaset ve hizmet anlayışı ile çalışacaklarını dile getirdi.

Ziyarette, MHP İl Başkanı Köksal Yılmaz ile MHP Altınordu Belediye Meclis Üyeleri ve parti teşkilatı da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Altınordu Ordu MHP Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title