Haberler

Aydın'da 9 Gündür Aranan Adamın Cesedi Denizli'de Bulundu

Güncelleme:

Aydın'da 9 gündür aranan Mehmet Çakıray'ın alacaklı olduğu kişi tarafından Denizli'de öldürülerek dere yatağına atıldığı ortaya çıktı.

9 gündür kayıp olan Aydınlı ayakkabıcı Mehmet Çakıray'ın alacaklı olduğu kişi tarafından Denizli'nin Sarayköy ilçesinde öldürülerek dere yatağına atıldığı ortaya çıktı.

İHBAR ÜZERİNE POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Buharkent ilçesinde 9 Mayıs'ta ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan Mehmet Çakıray'ın (34) bulunması için çalışma başlatan polis, cep telefonuyla son görüşmeyi yaptığı Osman Erçin'in (27) ifadesine başvurdu.

Çakıray ile ilgili bilgi alınamaması nedeniyle serbest bırakılan Erçin'in önceki haftalarda ilçede silah aradığını öğrenen Sarayköy İlçe Jandarma ekipleri, kendisini yeniden gözaltına aldı.

ZANLI İTİRAF ETTİ

Zanlının, Mehmet Çakıray'ı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde öldürerek cesedini dere yatağına attığını itiraf etmesi üzerine Gerali Mahallesi'nde yapılan araştırmada cesede ulaşıldı.

Sevk edildiği mahkemece tutuklanan Erçin'in, 15 bin lira borçlu olduğu Çakıray'ı define arama bahanesiyle olay yerine götürerek, av tüfeğiyle öldürdüğünü ve cesedi dere yatağına bırakıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Evli ve 2 çocuk babası 34 yaşındaki Mehmet Çakıray, 10 Mayıs Perşembe günü öğle saatlerinde ayrıldığı işyerine bir daha dönmedi. Eşin Esin Çakıray ve aile yakınları, Emniyet ve Savcılığa kayıp başvurusunda bulundu. Acılı aile 9 gündür Mehmet Çakıray'ın bulunmasını bekliyordu.

Aydın'da 9 Gündür Aranan Adamın Cesedi Denizli'de BulunduMehmet Çakıray

Kaynak: AA / Güncel

Buharkent Sarayköy Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi?
500

Yorumlar (15)

Dürüst Adam:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakın,ülkemizde faili meçhul cinayetler tavan yaptı.

16
13
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

Aynen KATILIYORUM hocam.

yanıt5
yanıt4
Doğruya DOĞRU:

sen bir yerlere çamur atmaya kalkıyorsun ama bilmediğin birşey var cinayetler taa habil ile kabil öümüyle başlıyor yani ilk insan ilk peygamber Hz Ademden bu zamana kadar var maksadını açıkça söyle bilelim ne tür birsisin

yanıt6
yanıt5
Aslı:

Doğruya Doğru NİKLİ vatandaş çok cahil oldugun hatta akapeli olduğun yorumundan belli oluyor git biraz ilim irfan ögrende gel.

yanıt9
yanıt4
DEMİRCİ EFE:

doğruya doğru rumuzlu zır cahil sen mağarada falan mı yaşıyorsun nedir ? adam çok doğru yorum yapmış her gün cinayet her gün hırsızlık haberlerinden bıktık bundan 20 sene önce memleket böylemiydi ? cinayetler hırsızlıklar aldı başını gitti ardı arkası kesilmiyor da sen şimdi cinayetlerden hırsızlıklardan yanamısın onu söyle senin amacın ne ?

yanıt7
yanıt3
süleyman.:

dürüst adam ben hiç bir şeyden anlamam 17 yıl önce yokmuydu iyi ve kötü bu dünyada iyilerde var kötülerde allah iktidar ve iktidarı benim gibi desteklienler eğer yanlışsak bizi doğruya kavuştursun eğer siz ve sizin gibi düşünen insanlar yanlışssa sizi doğru yola soksun kim iflah olmuyorsa allah bildiği gibi yapsın.

yanıt6
yanıt4
KARADENİZLİ:

ON YEDİ DEFA ALLAH BELANI VERSİN

yanıt0
yanıt5
Hakkı aydin bulut karagundostu:

2005 yılında çıkan türk ceza kanunun Avrupa Birliğine uyarlamasiyla ahaksızlık hırsızlık adam öldürme tavan yapmayı geçti bulutlara doğru yol aldi

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Alın size YENİ TÜRKİYE ceza meza almaz bu AF çıkar

2
0
yanıtYanıtla
ADALET VE KANUN:

15000T - 2. 218, 14 Euro . icin i nsan öldürmüs imani ve zekasi cok zaif savali bir katil budünyayi ve üteki dünyayiya kabetti kaybedenlerden oldu

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title