Haberler

Denizli Kayıp Olarak Aranıyordu, Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

Aydın'ın Buharkent ilçesinde yaşayan ve 9 gün önce ortadan kaybolan 34 yaşındaki Mehmet Çakıray'ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde yaşayan ve 9 gün önce ortadan kaybolan 34 yaşındaki Mehmet Çakıray'ın, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki bir dere yatağı kenarında cesedi bulunan Çakıray'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 27 yaşındaki O.E. tutuklandı.

Buharkent ilçesinde ayakkabı mağazası bulunan Mehmet Çakıray, geçen 9 Mayıs'ta ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine güvenlik güçleri Çakıray'ı aramaya başladı, ancak bulunamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Çakıray'ın en son, Denizli'nin Sarayköy ilçesinde oturan kepçe operatörü O.E. ile görüldüğü belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri, O.E.'nin ifadesine başvurdu. Çakıray'a borcu olduğunu ve ödedikten sonra işyerinden ayrıldığını söyleyen O.E., daha sonra serbest bırakıldı. Çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, O.E.'nin Çakıray ortadan kaybolmadan önce, satın almak üzere silah aradığını öğrendi. Bunun üzerine O.E., Sarayköy ilçesinde dün (cuma) gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunda çelişkili ifadeler veren O.E., sonunda Çakıray'ı öldürdüğünü itiraf etti. O.E.'nin, borcunu ödemesi yönünde Çakıray'ın kendisini tehdit ettiğini, bu nedenle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİ

O.E. ifadesi sonrası, Sarayköy-Babadağ karayolu Gerail Mahallesi'ndeki dere yatağında, Çakıray'ı 9 gün önce av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü yeri gösterdi. O.E.'nin, Buharkent ilçesinden Çakıray'ı tarihi eser bulduğu gerekçesiyle Sarayköy ilçesine getirdiği, burada vurarak öldürdüğü tespit edildi. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Mehmet Çakıray'ın yabani hayvanlar tarafından bir kısmı parçalanan cesedi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp KUrumu morguna kaldırıldı.

NEHİRDE TABANCA ARADI

Katil zanlısı O.E., cinayette kullandığı av tüfeğini jandarmaya teslim ederken, Mehmet Çakıray'ı kendisine tabanca çektiği için öldürdüğünü, cinayetin ardından da bu tabancayı olay yerinden yaklaşık 20 kilometre ilerideki Büyük Menderes Nehri'ne attığını söyledi. Bunun üzerine jandarma ekipleri, Menderes Nehri'nde arama başlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın balık adamları da bölgeye gönderildi. Balık adamlar nehrin içinde ve kenarlarında arama yaptı, ancak tabanca bulunamadı.

Katil zanlısı O.E., sorgusunun ardından bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Buharkent Sarayköy Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title