Haberler

Karaman İntihar Girişiminde Bulunan Genci Görüntülemek İçin Bir Birleriyle Yarıştılar

İntihar girişiminde bulunan genci görüntülemek için bir birleriyle yarıştılarKARAMAN'da 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Murat I. (25), polis tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

İntihar girişiminde bulunan genci görüntülemek için bir birleriyle yarıştılar

KARAMAN'da 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan Murat I. (25), polis tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi. Binanın etrafından toplanan çok sayıda vatandaşın bu anları görüntülemek için birbirleriyle yarışması dikkat çekti.

Olay, saat 16.30 sıralarında Kirişçi Mahallesi Yunus emre Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan Murat I., 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişimde bulundu. Murat I.'yı çatıda gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ise Murat I.'nın atlama ihtimaline karşın hava yastığı açtı. Murat I., polis tarafından ikna edilerek yaklaşık 40 dakika sonra aşağıya indirildi. Murat I. kontrol amaçlı olay yerinde hazır bekletilen ambulansla Karaman Devlet Hastanesi kaldırıldı. Binanın etrafından toplanan çok sayıda vatandaşın bu anları görüntülemek için bir birleriyle yarışması dikkat çekti.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title