Haberler

Trabzonspor - Beşiktaş Maçından Notlar

Trabzon spor, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

Trabzon spor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş karşısında ligde son oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları Atiker Konya spor maçı 11'ine göre iki değişiklik yaptı. Karaman, bu maçta savunmada cezası sona eren Majid Hosseini'ye görev verirken, Atiker Konya spor mücadelesinde görev yapan Zargo Toure'yi yedek kulübesinde oturttu. Ayrıca sakatlıktan dönen Pereira da sağ bekte, Kamil Ahmet'in yerine görev aldı. Bordo mavililerde uzun süreli sakatlığı bulunan Ogenyi Onazi'nin dışında ise eksik oyuncu yer almadı.

BEŞİKTAŞ'TA TEK DEĞİŞİKLİK MEDEL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise son oynadıkları Aytemiz Alanya spor maçı 11'ine göre zorunlu değişikliğe gitti. Güneş, sağ baldırında ağrısı devam eden ve kadroda yer almayan Dorukhan Toköz'ün yerine Gary Medel'e 11'de görev verdi. Son olarak ligin 29'uncu haftasındaki Demir Grup Sivas spor maçında görev yaptıktan sonra cezası ve sakatlığı nedeniyle görev alamayan Şilili oyuncu, 3 maçlık aradan sonra formasına kavuştu. Siyah beyazlı takımda sakatlığı süren Gökhan Gönül de maç kadrosunda yer almadı.

MAÇA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarlar, Medical Park Stadı tribünlerinin tamamına yakınını doldurdu. Bordo mavili taraftarlar, karşılaşma öncesi sahaya ısınmaya çıkan futbolcuları tribünlere çağırarak alkışlarla moral verdi. Beşiktaş taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı. Ayrıca iftarın maç saatine denk gelmesi nedeniyle taraftarların Medical Park Stadyumu'na yiyecek sokmalarına izin verildi.

EREN BÜLBÜL'ÜN AĞABEYLERİ AĞIRLANDI

Bu arada Trabzon spor Kulübü Dış İlişkiler Koordinatörü Ahmet Fikret Gökhan, Beşiktaş maçı öncesinde tribünde ağırladıkları şehit Eren Bülbül'ün ağabeyleri Çağlar ve Arif Bülbül'e üzerinde 'Eren Bülbül' yazılı bordo mavili forma hediye etti.

U21'DE TRABZONSPOR GALİP

U21 Ligi'nin 33'üncü haftasında sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Trabzon spor, Koray Kılınç'ın kaydettiği golle Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜYLE YAZ OKULU ANLAŞMASI

Öte yandan Trabzon spor Kulübü, bugün basketbol, voleybol ve hentbol branşlarında yaz okulu açılması için Akyazı Medical Park Stadyumu'nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle protokol imzaladı. Bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, amatör branşlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yusuf Hayırlıoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ün katıldığı törende her iki taraf da atılan bu adımın Trabzon'un spor kültürü için hayırlı olması temennisinde bulundu.

AĞAOĞLU: GENÇ SPORCULARIN ÇIKMASI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

İmza töreninin ardından konuşan Ahmet Ağaoğlu, "Trabzon'da sadece futbol alanında Yusuf Yazıcılar, Abdulkadir Ömürler yetiştirmiyoruz. Tüm spor branşlarında da altyapılardan yeni çocukların, genç sporcuların çıkması için mücadele ediyoruz. Umarım bu protokol sayesinde genç basketbolcularımız, genç voleybolcularımız ve genç hentbolcularımız yeniden Trabzon'un gururu olmak için mücadele edecektir" dedi.

ÖZTÜRK: İNŞALLAH İLERİDE BİREYSEL SPORLARI DA KAPSAYACAK ŞEKİLDE BUNU GENİŞLETİRİZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ise "Sayın Ahmet Ağaoğlu, bugün Trabzon'da uzun zamandır kendi kaderine terk edilen voleybol ve hentbol branşlarının yeniden dirilmesi için çok önemli bir adım attı. Biz de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu adımı destekliyor, kapsamının genişlemesi için elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah şimdilik takım sporlarında başlattığımız bu protokolü ilerleyen süreçte bireysel sporları da kapsayacak şekilde genişletiriz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
title