Haberler

Ersun Yanal'ın İstediği İsimler Fenerbahçe'ye Pahalı Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezon için kadroda istediğiisimlerin maliyetleri yönetimin bütçesine ağır geliyor.

YANAL'IN TERCİHLERİ YÜKSEK MALİYETLİ

Yeni sezonda mutlak şampiyonluk parolası ile yola çıkacak olan sarı-lacivertliler bu nedenle etkili bir kadro kurmak istiyor. Yanal'ın da sunduğu listede birçok pozisyon için yaptığı tercihlerin yüksek maliyetli olduğu öğrenildi. Stoper, orta saha ve golcü pozisyonundaki işini şansa bırakmak istemeyen deneyimli teknik adamın diğer bölgeler için istediği oyuncuların ise daha makul olduğu öğrenildi.

Yönetim ve Sportif Direktör Damien Comolli, Ersun Yanal'ın bu isteklerini gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyor. Forvet hattına Ze Luis ya da Kalinic ikilisinden birini almaya çalışan sarı-lacivertlileri bu iki oyuncunun maliyeti zorluyor.

ALİ KOÇ İLE ERSUN YANAL TRANSFER LİSTESİ YAPMIŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin Mayıs 2019 sayısındaki başyazısında futbol A takımı için çalışmalara başlandığını ve transfer politikalarının çizildiği belirtmişti. Başkan Ali Koç transferle ilgili şu sözleri söylemişti;

"Hocamız Ersun Yanal ile yaptığımız istişareler doğrultusunda pozisyonlarımızı, oyuncu profillerini ve de bu doğrultuda potansiyel transfer listemizi belirledik. Bu çerçevede gereken adımları atarak transferlerimizi gerçekleştireceğiz. Takım ruhuna sahip, mücadele eden, maçı sonuna kadar arzulayan, en önemlisi ise Fenerbahçe'ye yakışan kalitede oyun ortaya koyan bir takım oluşturacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (12)

Ali candan:

Ne olacak bir winwin enayi kampanyası yapılır her türlü transfer halledilir

7
4
yanıtYanıtla
vefa:

ülkenin en zengin adamı başkan oldu, para dileniyor. doğruya doğru

yanıt2
yanıt1
.:

FENERDEN SENEYEDE BİRŞEY BEKLEMEYİN . ÇÜNKÜ SENELERDİR HİÇBİR BAŞARI YOK . YANİ KULÜBE HİÇBİR YERDEN PARA AKMIYOR .

4
1
yanıtYanıtla
xenon:

ikinci bir trabzon faciası daha yaratırsa şaşırmayın.görünen köy klavuz istemez ersun yanal feneri ikinci yarı lideri yapıyordu hani başkanda tamamen fos çıktı birde uğursuz çıktı efes bile basketde tokatladı ama bir tek siyasetde iş yapıyor.zaten amaç fb başkanlığımı yoksa siyaset temellerini atmakmı onuda bilmiyoruz..........

3
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Bu Ali Koç Fenerbahçeyi batırır sonra da başarısız oldum der ve dürüst adam imajı ile kaçar gider. Demedi demeyin.

5
0
yanıtYanıtla
Aziz başkan:

Bu fener bahçe aziz Yıldırım’ı çok arar

4
0
yanıtYanıtla
OTORİTE:

TS yi ne durumlara soktuğunu bilmeyen varmı?Dünyanın transferini yaptırıp sezon ortasında bırakıp gitmedimi?Sayın KOÇ un ekibi bu işten anlamadığını anlamak için müneccim olmaya gerek yok, gelenler ortada ve FB nin durumunu herkes görüyor, bence yol yakın iken futbolun yeniden yapılandırılması gerek ve bunada sayın Yenal yetmez, daha kaliteli sistemi oturtacak bir hoca etrafında birleşilmeli, bana sorarsanız bu işin ustası Sayın KOCAMAN dır, ikna edlebilinirse hem KOÇ un hemde FB nin kurtuluşu olur

4
0
yanıtYanıtla
ismi lazimdegil:

yeni bir dilenme programi yapsinlar gerizekalilarda gönderir nasil olsa alistiniz aglayip duruyonuz. siz lux yasayin diye gönderende akil yok.

2
1
yanıtYanıtla
koroglu69:

ali başkan bu sene son şanşın rezil ettin bizi

1
2
yanıtYanıtla
Hamza Toksöz:

Ali Koç def ol. Feneri rezil ettin. Ekibinle def ol. Üç temmuzda bile bu duruma düşmedik. Ekibini de al ve Feneri tek et. Aziz Yıldırım göreve gelir ve kaldığı yerden devam eder. Mason Aliye güle güle. Def olun.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title