Haberler

Dha Yurt Bülteni - 17

Otomobilinde tabancayla başından vurulan kişi öldüADIYAMAN'da, park halindeki otomobilinde başından ve karnından tabancayla vurulmuş halde bulunan Gazi Gül (36), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobilinde tabancayla başından vurulan kişi öldü

ADIYAMAN'da, park halindeki otomobilinde başından ve karnından  tabancayla vurulmuş halde bulunan Gazi Gül (36), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay, gece saatlerinde Gazihan Dede Mesire alanında meydana geldi. İddiaya göre, 35 DD 6477 plakalı otomobili ile mesire alanına gelen Gazi Gül, park ettiği aracında otururken silah sesleri duyuldu. Çevredekiler, otomobile baktığında Gül'ün kanlar içinde hareketsiz olduğunu fark ederek durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Gül'ün hayatını kaybettiğini belirledi. Gül'ün cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri Gazi Gül'ü öldüren şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Acil görüntüsü

Ambulansların gelmesi

Vatandaşların acile gelmesi

Genel ve detay görüntüler

Gazi Gül sağlık fotosu

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

=======================

5 katlı apartmanda çıkan yangında panik anlar kamerada

ZONGULDAK'ın Devrek ilçesinde, 5 katlı apartmanda çıkan yangında dumandan etkilenen 14 kişi tedavi altına alındı.

Yangın, saat 23.30 sıralarında Yeni Mahalle Ankara Asfaltı Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın 1'in katında oturan Uğur Aydemire(29) ait evde meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında evde bulunan Uğur Aydemir ve ailesi, balkona çıkarak yardım istedi. Haber verilmesiyle gelen itfaiye ekipleri yangın merdiveniyle Aydemir ailesini kurtardı. Yangını söndürme çalışmaları sırasında oluşan yoğun duman tüm apartmanı sarınca, üst katlarda oturanlar dışarı çıkamadı. Balkona çıkarak yardım isteyen vatandaşları itfaiye ekipleri yangın merdiveniyle kurtardı. Bu sırada binada ve çevrede toplanan vatandaşlar panik yaşadı. 5'inci katta 2 yaşındaki çocuğuyla mahsur kalan Şeyda Karataş'ın yaşadığı panik, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüyü çeken kişinin, "Bebeğini atacak, attırmıyorlar. Allahım sen yardım et" dediği duyulurken, itfaiye ekiplerinin aileyi kurtarmasıyla rahat nefes alındı. Çevrede toplanan kalabalık, itfaiyeyi alkışlayarak tebrik etti. Bir süre önce itfaiye personelliğinden temizlik işlerinde göreve başlatılan Abdürrahim Albayrak da yangına müdahale ederek mahsur kalanların evden çıkarılmasına yardımcı oldu.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen Leyla K. (30), Ömer K. (5), Zeynep K.(2), Merve D. (25), Hasan A. (71), Emine A. (68), Kübra Nur Y. (21), Kıvanç A. (11), Nimet K. (91), Tijen K. (60), Yasemin A. (38), Güneş D. (41), Uğur A. (38), Berna K. K. (20) Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıkış sebebinin tespiti için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

-Yangın anı cep telefonu görüntüsü

-Mahsur kalanların kurtarılma anı cep telefonu görüntüsü

-Hastaneden detay

-Kaymakam Serkan Keçeli ile röp.

Haber-Kamera: DEVREK(Zonguldak),

======================

"Küfür etti" dedi, bıçakla ağır yaraladı

Bursa'da, Samet G. (25) kız arkadaşına laf attığı iddiası ile tartışıp küfürleştiği Ahmet C. (21) tarafından kasığından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Ahmet C. saklandığı metruk binada yakalanırken, gazetecilerin 'Neden yaptın?' sorusuna, "Anneme küfür etti, pişman değilim" dedi.

Olay, Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi Gülbahçe Mahallesi Gülbahçe parkında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kısa süre önce Samet G. kız arkadaşına laf attığı iddiası ile Ahmet C. ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Tartışma küfürleşmeye dönünce mahalle parkında buluşan Ahmet C., Samet G.'yi kasığından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, ağır yaralanan Samet G.'yi Bursa Devlet Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri, olayın ardından şüpheliyi yakalamak için yaptığı çalışmada, Ahmet C.'nin bir metruk binada saklandığını belirleyerek, suç aleti ile birlikte yakaladı.

Gözaltına alınan Ahmet C., ekipler tarafından sağlık raporu alındığı sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarının "Neden yaptın? Pişman mısın?" sorusuna, "Anneme küfretti, bende bıçakladım. Pişman değilim, yine olsa yine yaparım" diye cevap verdi.

Gözaltına alınan Ahmet C.'nin emniyette polis ekiplerine verdiği ifadede, "Daha önce sosyal medyadan tartıştık. anneme küfür etti. Tartışmanın ardından parkta buluştuk. Annem benim için çok değerli, anneme küfür edince sinirlendim, ve yanımda bulunan kasığından bıçakladım. Anneme küfür ettiği için bıçakladım, yine olsa yine yaparım. Pişman değilim" dediği öğrenildi.

Öte yandan hastaneye kaldırılan Samet G.'nin olay yerinde çok kan kaybettiğini ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Yaralının hastaneye getirilmesinden görüntüler

Hastaneden detaylar

Şüphelinin hastaneye getirilmesinden görüntüler

Olayı gören vatandaşlardan röportaj

Olay yerinden görüntüler

Detaylar

Süre: 02.29  Boyut: 277 MB

Haber:  Mehmet İNAN - Kamera: Serkan AKKUŞ/BURSA,

=========================

Polisten kaçtılar, kaza yaptılar, yakalandılar

Bursa'da polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan 5 şüpheliden 4'ü araçlarıyla kaza yaptıktan sonra yakalandı.

Bursa Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen 5 kişiyi yakalamak için yaptıkları çalışmada, şüphelilerin merkez Yıldırım İlçesi Hacivat mahallesinde olduğunu tespit etti. Şüpheliler, polis ekiplerini fark etmeleri üzerine otomobille kaçarken, kovalamaca yaşandı. Polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayan şüpheliler, Osmangazi İlçesi Ankara Karayolu üzerinde bulunan Büyükşehir Belediye binasına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybettikleri otomobille kaldırıma çıktı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya devam eden şüphelilerden D.K. (26), E.Ö. (25), R.C. (27) ve N.B. (29) polis ve bekçi ekipleri tarafından yakalanırken, Ö.Ö (28) olay yerinden kaçtı.

Gözaltına alınan şüphelilerin Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulamasına başlanırken, ekipler Ö.Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Yakalanan şüphelilerden görüntü

-Polis ekiplerinden görüntüler

-Şüphelilerin aracından görüntüler

-Detaylar

Süre: 01.38 Boyut: 183 MB

Haber: Mehmet İNAN - Kamera: Semih ŞAHİN/BURSA,

=========================

Bitlis'te üniversite öğrencileri meşaleli yürüyüş düzenledi

BİTLİS'te üniversite öğrencileri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 300 metrelik Türk Bayrağı ve meşalelerle yürüyüş düzenledi.

Ahmet Eren Bulvarı üzerinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu önünde toplanan yaklaşık 300 üniversite öğrencisi, 300 metrelik Türk Bayrağını taşıyarak yürüyüş düzenledi. Yağışlı hava altında yaklaşık 3 kilometrelik yolu meşalelerle yürüyen gençler "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Öğrenciler yürüyüş sonunda ise İstiklal Marşı okudu

Yürüyüş sonunda açıklamalarda bulunan Gençlik Spor İl Müdürü Savaş Bulan, kutlamalar çerçevesinde 28 ayrı etkinliğe yaklaşık 7 bin kişinin iştirak ettiğini söyledi. Bulan, "15-21 Mayıs 2019 Gençlik haftası münasebetiyle 100'üncü yıl kutlamalarını çelenk sunma töreniyle başlattık. Bugün de meşaleli gençlik yürüyüşümüzü yaptık. Yaklaşık 300 metre olan bayrağımızla beraber gençlerimizle yürüyüş yaptık. Hatta yoldan geçen vatandaşlarımız da yürüyüşümüze katıldı. Hafif bir yağmur yürüyüşümüzü daha da güzelleştirdi. Ayın 21'ine kadar etkinliklerimiz devam edecek. 28 etkinlik yaptık. Yaklaşık 7 bin gencimiz etkinliklerimize katılım gösterdi.  Buradaki amacımız milli şuuru yeniden gençlerimize kazandırmak. Özellikle 100'üncü yıl olması münasebetiyle bu yılın ayrı bir önemi bulunuyor" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-------------------------------

-Yürüyüşe hazırlanan gençler

-Bayraklı yürüyüşün başlaması

-Meşaleli yürüyüşten detaylar

-300 metre uzunluğundaki bayraktan detaylar

-Sloganlardan görüntü

-Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Savaş Bulan ile röportaj

Haber-Kamera: Özcan ÇİRİŞ-Ceren KURTYE/BİTLİS,

===========================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title