Haberler

AS Gazetesi Duyurdu! Soldado, Getafe ile Anlaştı

Güncelleme:

As gazetesinde çıkan habere göre Soldado'nun La Liga ekiplerinden Getafe ile 2 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. 33 yaşındaki santrafor, Fenerbahçe'de bu sezon 24 maçta forma giyip 7 gol atarken, 4 de asist yapmayı başardı. Bu arada Kanarya Andre Ayew'in satın alma opsiyonunun kullanılmayacağını Swansea'ye bildirdi.

AS Gazetesi Duyurdu! Soldado, Getafe ile Anlaştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe La Liga Getafe Haberler

500

Yorumlar (13)

xenon:

bu rezil takımda eli ayağı düzgün bir futbolcuydu.bu takımın en iyilerindendi teşekkürler soldado.....

11
5
yanıtYanıtla
AA:

BIR FENERLI OLRAK TAKIMDAN IGRENDIM BU SENE. HANGI MACI KEYIF VERDI SOYLEYIN. REZILLER. UTANMADAN INSANLARIN CEBINE GOZ DIKIYORLAR.

10
5
yanıtYanıtla
Anap:

Ne oldu o Koç''un dilendiği paralar?

1
7
yanıtYanıtla
fenerli:

adebayor u alın kaçırmayın

0
7
yanıtYanıtla
rafet:

Bir tane maç lutaran oyuncu aldık deyin. milletin beğenmediği oyunculara bir ton para verdiniz. arada kimler zengin oldu? düşme hattından zar zor kurtulduk. milletten SMS dilendiniz 6s 450 milyon kasasına koydu bile. sezonu çift kupayla kapatıyor peki siz ne yaptınız. yardım dilenmekten başka.

5
2
yanıtYanıtla
cibuti:

yeni bir papaz bulun arkadaş, bu iş papazsız olmuyo, sağlam bi papaz büyüsü yapsın.

1
3
yanıtYanıtla
ibrahim:

Kotunun iyisiydi emenikeyi bile aradik bu sezon bunlardan daha faydaliydi bence

4
0
yanıtYanıtla
DÖRT YILDIZ:

ŞU EZİK FB''NİN İBAN NUMARASINI YAZARMISINIZ? FİLİSTİNE BAĞIŞTA BULUNMAKTAN VAZ GEÇTİM, BU FAKİRLER DAHA ZOR DURUMDA. OLMADI BU SENEKİ FİTRE ZEKATIMI DA FB''YE VERECEĞİM. . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
SARBİ!:

malmısın ??? heryere aynı şeyi yazmışın kimse senden zorla para istemiyor. BİLEKLİK PARASI TOPLARKEN 4 YILDIZLI TAKIMIN FİLİSTİNE YARDIMMI EDİYODUN. .

yanıt1
yanıt0
A.Kor:

Sen kim bağış kim İyi bir insan bağış yapacağını söylemez Bağışı nere yaparsa yapsın Hele müslüman bir yere yapacaksa Tabii Müslümansan ?Yani Halkın zayıf tarafını kullanıyon fidnecisin Senin gibi fidneci sade milleti bir birine düşürür

yanıt1
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title