Haberler

Ahmet Kural'ın 19 Mayıs Paylaşımı Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Güncelleme:

Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Ahmet Kural, 19 Mayıs paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü isimler, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarında mesajlar yayınlamaya devam ediyor.

19 MAYIS'I KUTLADI

Eski sevgilisi Sıla'ya şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural da 19 Mayıs'ı kutlayan ünlüler arasında yerini aldı.

ANITKABİR'DE ASKER SELAMI VERDİ

Kural, Anıtkabir'de asker selamı vererek çektirdiği fotoğraf eşliğinde 19 Mayıs'ı bu sözlerle kutladı:

"Hiç kimse laf edemez, hepimizin dedesi atası onun sayesinde nefes alıyoruz, Rabbim onu Türk milletine nasip etti, kurtuluşumuzun 100. Yılı, Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun"

Ahmet Kural'ın 19 Mayıs Paylaşımı Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Ahmet Kural'ın 19 Mayıs Paylaşımı Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural 19 Mayıs Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (40)

ASLI:

SHOW YAPMA GERÇEK BİR ATATÜRKÇÜ KADINA EL KALDIRMAZ.

14
50
yanıtYanıtla
aslını aramak lazım:

aslı sen kimsen bilmiyorum ama gerçek hayatla alakan yok bu kesin hep boş boş yorum yapan birisin o kadarını biliyoruz buda bize yetiyor. . .

yanıt0
yanıt0
DEMEBEYAA:

aslı denen salak aslında erkek de kız kılığında yazan kendini akıllı sanan safın biri. . idare etmekte fayda var. .

yanıt0
yanıt4
Huriye Teyze:

bunlar ünlü olmuşlar ama ölülerin ruhuna bir fatiha okumasını bile bilmezler,

26
30
yanıtYanıtla
MEÇHUL ASKER:

Bilmediklerini nereden biliyorsun ?

yanıt4
yanıt0
sıla:

ahmet bu hareketinle adalet önünde hafifletici sebepten az ceza alırım mı zannediyorsun.

15
32
yanıtYanıtla
zırto:

he ahmet, kadını eve götür türlü şeyler yaptır, darp et, sonra git atana selam çak, en temiz yol, ataya selam çakmak. .

8
14
yanıtYanıtla
Veli Ahtsız:

Bizim Atamız Fatih Sultan Mehmet Han''ımızdır. İstanbul''u Fethederek Tüm dünyanın müslüman olmasını sağladığı için kendisiyle ve şu an O''nunla birlikte Cennet bahçelerindeki gölgeliklerde yeşil ipekten kaplamalı çekyatlara oturup canlarının çektiği kuş etlerinden yiyip süt nehirlerinden dilediğince içen tesnim aromalı bal şerbetlerinin sahibi Kadir Mısırlıoğlu hazretleriyle gurur duyuyoruz. Kadir Mısırlıoğlu olmasaydı biz de olmazdık.

4
18
yanıtYanıtla
7:

VELI, SEN GIT BEYNINI ÖLCTÜR. KADIR PÜSKÜLLÜ MISIR INGILIZ OYUNCAGIYDI. ATATÜRK, TEN NEFRET EDIYORSAN NE ISIN VAR O TOPRAKLAR ÜZERINDE, BRE DENSIZ

yanıt3
yanıt2
her hareket:

şov. . .

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title