Haberler

Fc Köln ve Sc Paderborn 1. Lig'e Yükseldi

Bundesliga'yı bu sezon 16. sırada tamamlayan Ozan Kabak'ın takımı VFB Stuttgart, Play-off'ta FC Union Berlin ile eşleştiTemel ELCİVAN - DUİSBURG / DHAAlmanya'da 1. Lig'de (Bundesliga) sezon dün sona ererken, 2. Lig de bugün oynanan son hafta maçlarıyla tamamlandı.

Bundesliga'yı bu sezon 16. sırada tamamlayan Ozan Kabak'ın takımı VFB Stuttgart, Play-off'ta FC Union Berlin ile eşleşti

Temel ELCİVAN - DUİSBURG / DHA

Almanya'da 1. Lig'de (Bundesliga) sezon dün sona ererken, 2. Lig de bugün oynanan son hafta maçlarıyla tamamlandı.

2. Lig tabelasının birinci sırasında son haftaya giren FC Köln, bugün deplasmanda Magdeburg 1-1 beraber kaldı. FC Köln, 63 puanla ligi birinci bitirerek, yeniden 1. Lig'e yükseldi. 2. Ligi 57 puanla averayla 2. sırada bitiren SC Paderborn da gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edecek 2. takım oldu. SC Paderborn ile 57 puana ulaşmasına rağmen avarayla ligi 3. sırada tamamlayan FC Union Berlin, Ozan Kabak'ın takımı VFB Stuttgart ile Play-off oynayacak.

Bugün oynanan Dynamo Dresden ile SC Paderborn maçında ev sahibi takım 3-1 galip gelirken, Dynamo Dresden'in üç golünü de Türk kökenli oyuncu Barış Atik kaydetti.

Barış Atik, 1 Temmuz .2018 tarihinde SV Darmstadt 98'den Dynamo Dresden'e transfer olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Vfb Stuttgart Union Berlin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title