Haberler

    Toplam Değeri 50 TL Olan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Oyun ve Uygulama (Android)

    Her hafta sizler için derlediğimiz kısa süreliğine ücretsiz uygulama listemizde bu hafta, sizler için 5 adet oyun ve uygulamayı derledik.

    Google Play Store, kısa süreliğine ücretsiz uygulamalarıyla kullanıcılarına Premium uygulamaları deneyimleme imkanı sunuyor. Biz de sizler için belirli uygulamaları seçip listeledik. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu uygulamaları hemen indirip deneyebilirsiniz.

    Classic Sudoku Premium (No Ads)

    İndirimsiz fiyat: 19,99 TL

    Kullanıcı sayısı: 100.000+

    Sudoku seven kişilerin kaçırmaması gereken reklamsız Sudoku uygulaması sayesinde beyin jimnastiği yapabilir, kendinizi deneyebilirsiniz. 6x6, 9x9 ve 12x12 oyun modlarına sahip olan bu oyunu indirim sona ermeden indirmek için acele edin.

    Gallery Pro: Photo Manager & Editor

    İndirimsiz fiyat: 1,99 TL

    Kullanıcı sayısı: 1.000+

    Galeriniz fazlasıyla karıştıysa ve düzenlemek istiyorsanız bu uygulama sayesinde tüm fotoğraf ve videolarınızı düzenleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra galerinizde görünmesini istemediğiniz ögeleri de gizleme imkanınız bulunuyor.

    Quizio PRO: Quiz game

    İndirimsiz fiyat: 3,49 TL

    Kullanıcı sayısı: 100.000+

    Coğrafya, sinema, müzik, kimya, fizik, tarih, matematik ve daha birçok kategoride genel kültürünüzü test etmek için Quizio Pro'yu indirebilirsiniz. İnternet gerektirmeyen ve 5 farklı zorluk seviyesine sahip bu uygulamayla kendinizi sınayın.

    Face Animator - Photo Deformer Pro

    İndirimsiz fiyat: 12,99 TL

    Kullanıcı sayısı: 10.000+

    Çektiği fotoğraflarla oynamayı seven insanlardan mısınız? Suratınızı deforme edin, burnunuzu ya da gözlerinizi büyütün, kısaca istediğinizi yapın. Kısa süreliğine ücretsiz olan bu uygulamayı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

    Home Workouts Gym Pro (No ad)

    İndirimsiz fiyat: 11,99 TL

    Kullanıcı sayısı: 100.000+

    Evinizde kendinize özel bir antrenörünüz olsa nasıl olurdu? 3B anlatımlarıyla kolay bir antrenman sunan uygulama sayesinde istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.

    Google Play Store'da kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamaları sizler için listeledik. Haftaya başka bir listede görüşünceye dek hoşça kalın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Google Play Store Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title