Haberler

Fenerbahçeli Cem Yılmaz'dan Galatasaray Paylaşımı: Fenerbahçeli Olmak Bunu Gerektirir

Güncelleme:

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve Süper Lig şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçeliliği ile bilinen komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından Galatasaray paylaşımında bulundu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ı sosyal medya hesabından tebrik etti. Fenerbahçeliliği ile bilinen ve kısa zaman önce 'Fener Ol' projesi için televizyon karşısına geçen Cem Yılmaz, Galatasaraylıları kutladı.

''FENERBAHÇELİ OLMAK BUNU GEREKTİRİR''

Cem Yılmaz, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sosyal medya hesabından ''Tebrikler Galatasaray. Şampiyonluk kutlayan tüm Galatasaraylılara nice başarılar dilerim. (Çünkü Fenerli olmak bunu gerektirir)." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Cem Yılmaz'dan Galatasaray Paylaşımı: Fenerbahçeli Olmak Bunu Gerektirir

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (51)

GSLİ birisi:

yanlışın var fb li olmak çamur atmak çirkefe yatmak düşmanlık etmek şike yapmak haksız başarı elde etmek ve hazımsız olmayı gerektirir. Zira ligin 17 takımı fb ''den boşa nefret etmiyor. sen tam fb li olamamışsın.

15
24
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ben galatasaraylıyım. Fenerbahçeli taraftarlara tebriklerinden dolayı teşekkür ederim. Futbol böyle bişey.

yanıt6
yanıt2
ahmet:

ben fenerbahçeliyim altına imzamı atıyorum

yanıt6
yanıt2
MERT:

Sen de gs li olmuşsun ammmaaaa ADAM olamamışsın. Eğer ADAM olaydın insanlık gördüğünde teşekkür etmesini bilirdin.

yanıt4
yanıt3
Zotu:

Evet gs şampiyon olmadı şampiyon yaptılar

8
16
yanıtYanıtla
yersen:

CEM YILMAZ KİM ? futboldan zerre anlamadığına göre sorun yok, aklınca centilmenlik yapmış, kirli haram kul haklarıyla alınan kaçıncı kupası fatih terim in ? 1996 dan beri süregelen bu kirli oyuna ve gs lobisine karşı yapılacak bir şey yok, , , günahların takımısınız ? bana ilginç gelen tek bir şey var, siz bu kadar günah işlerken neden diğer takım taraftarları sizin pisliğinize topluca karşı çıkmaz işte tek anlamadığım bu, fatih terim ve albayrak oldukça bu gs lobisiyle her sene şampiyonsunuz,

7
12
yanıtYanıtla
YERSEN DEVAM:

bana dislike veren arkadaşların çoğu çocuk olduğu için normaldir, gs. nin ben 1996 dan sonrasını anlattım birde daha öncesi var 92 de averaj lazımken 8-0, malatyaya verilen arabalar 86-87 sezonunda bjk nin elinden gasp edilen şampiyonluk, , , sayılacak o kadar çok haksız kazancı var ki , , , bu kul haklarıyla öbür tarafta hesaplaşmakta sizin boynunuzun borcu olsun, , , eğer bu seneki şampiyonlukta içinize sinmişse gidip bir aynaya bakın , , , onursuzluğu savunan da onursuzdur. yazık , haklı susmak zorunda .

yanıt0
yanıt0
Yuh:

Galatasarayın şampiyonluğuna laf eden ezikbahçeliler siz önce Trabzon sporun kupasını versenize

15
4
yanıtYanıtla
ASLI:

BİZ TRABZONUN KUPASINI VERİRİZDE SİZ KAÇ KUPA ÇALDINIZ ONDAN BAHSEDİN

yanıt3
yanıt7
kurt:

hadi urdan şakşakçı sen değil fenerli bi halt olmazsın

8
9
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title