Haberler

Ergin Ataman Çılgına Döndü, Ali Koç Araya Girdi

Güncelleme:

THY Avrupa Ligi Finalinde temsilcimiz Anadolu Efes'in CSKA Moskova'ya 91-83 yenildiği maçta istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

Anadolu Efes-CSKA Moskova mücadelesinin son anlarında tribünlerde yer alan Fenerbahçe taraftarları Ergin Ataman için "Mola alsana" tezahüratı yaptı. Bu tezahüratlar sonrasında tribünlerde Anadolu Efes ve Fenerbahçe taraftarları arasında gerginlik yaşandı.

Yaşanan bu gerginliğe Ergin Ataman tepki gösterdi. Ataman tribünlere dönerek "Yeter artık" diye sitem etti. Bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç olayların yaşandığı yere giderek tribünleri sakinleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ergin Ataman Anadolu Efes Ali Koç Moskova Spor Haberler

500

Yorumlar (48)

GSLİ birisi:

FB budur işte. gider ne kadar başarılı takım varsa onlara çamur atar sataşır. ezikliklerinden her türlü pisliği yapar. hiç şaşırılacak bir şey değil. çok şükür bu sene uefaya falan gidip bizi rezil edemeyecekler. maalesef ki her sene olduğu gibi bu sene de türk takımlarına karşı gavurlarla bir olup düşmanlık etmekle yetinecekler.

16
39
yanıtYanıtla
dadaşım:

bende fenerbahçe''liydim, aziz gitsin diyenlerden ali koç gelsin diyenlerdendim, e geldi ne oldu durum ortada takım küme düşecek adama basket sahasının adını atatürk olarak değiştirmek gibi bir söz veriyor, ikincisi hadi ali koç''u geçtim bu fenerbahçe basket maçlarında ki taraftarların çoğunluğunun yüzünden fenerden nefret ediyorum ne çirkef bir taraftar olduk, siyaset dersen onlarda, helal olsun ataman''a izmirin dağlarını size gösterdi, yazıklar olsun sizin gibi türk''e

10
24
yanıtYanıtla
MERT:

TEBRİKLER. . 10 NUMARA BİR YORUM.

yanıt0
yanıt1
Cego:

Senin derdin belli oldu. İzmir marşı sende alerji. Yapmış. Zavallısın

yanıt1
yanıt0
YAV HE HE:

Bu 6S lılar şaibeli şampiyonluklarını kutlamak yerine FENERBAHÇE''mize saldırıyorlar. Anlaşılıyor derdiniz. EFES PİLSEN den size ne. Sizin basketbol şubeniz yok mu; ha evet o napıyo var mı öyle bir takım

19
12
yanıtYanıtla
CUMBUR:

KENEFBAHÇELİLERDEN DAHA HAZIMSIZ TARAFTAR GÖRMEMİŞEM!!!!HAZMEDEMİYORSAN SODA İÇİN!!!İYİ GELİR!!!

12
19
yanıtYanıtla
Ne boş insansın:

Güzel kardeşim sen işine baksana ramazan ayında milletin orucunu bozdurma efendi ol biraz!!!

yanıt2
yanıt0
duran tekerlek:

fenerbahçenin iyi bir iş yaptığı nerede görülmüş! işleri güçleri çakallık.

15
14
yanıtYanıtla
komutan logar:

FENERLİ MADDE BAĞIMLILARI ÇOK HAZIMSIZ OLUYORLAR.

9
17
yanıtYanıtla
Ben:

Fener rumbpatrikhanesi

7
15
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title