Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları - Sakarya

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek 2018-2019 sezonunun bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesi Sakarya, Düzce, Kocaeli, Bartın, Karabük ve Zonguldak'ta coşkuyla kutlandı.

Sakarya'da, Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin de çoğunlukta bulunduğu Serdivan ilçesindeki Bağlar Caddesi'nde araçlarıyla konvoy oluşturdu.

Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla cadde boyunca tur atan taraftarlar, büyük mutluluk yaşadı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlayan taraftarlara bazı Sakaryasporlu taraftarlar tepki gösterdi. Olayın büyümesini engelleyen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı.

Zonguldak

Karşılaşmanın sona ermesinin ardından çok sayıda sar-kırmızılı taraftar, kent merkezideki Madenci Anıtı önünde toplandı.

Bazı taraftarlar Galatasaray bayraklarıyla süslenmiş araçlarıyla şehir turu atarken, bazıları ise takımları lehine tezahüratta yaparak sevinç gösterisinde bulundu.

Şampiyonluk coşkusunu yaşayan taraftarlardan bazıları ise meşale yakarak halay çekti.

Emniyet güçleri tarafından güvenlik önlemlerinin alındığı noktalarda taraftarlar araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Düzce

Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar Anıtpark Meydanı'nda toplanarak büyük sevinç yaşadı.

Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla cadde boyunca tur atan taraftarlar, İstanbul Caddesi boyunca konvoy oluşturdu.

Takımlarının marşlarından okuyan taraftarların çevresinde güvenlik güçleri önlem aldı.

Kocaeli

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın taraftarları, Kocaeli'de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Sarı-kırmızılı ekibin kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, araçlarıyla yürüyüş yoluna akın etti.

Tezahürat yaparak yürüyüş yolunda bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada sevinç gösterisinde bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kutlamaların yaşandığı caddelerde önlem aldı.

Bartın

Bartın'da, Galatasaray'ın 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Taraftarlar, ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla kent merkezinde konvoy oluşturdu.

Tezahürat yaparak Hükümet Caddesi'nde bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada meşale yakarak sevinç gösterisinde bulundu.

Karabük

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın taraftarları, Karabük'te de şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Sarı-kırmızılı ekibin kendi evinde karşılaştığı Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, 100. Yıl Mahallesine akın etti.

Tezahürat yaparak 1003 Nolu Cadde üzerinde bir araya gelen bazı taraftar grubu, burada sevinç gösterisinde bulundu.

Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kutlamaların yaşandığı caddelerde önlem aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Galatasaray Zonguldak Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title