Haberler

Oyuncu Merve Boluğur, Tehdit Edildiği Gerekçesiyle Savcılığa Başvurdu

Güncelleme:

Güzel oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün telefonuna mesaj atan kişi tarafından, elinde birçok fotoğraf ve müstehcen görüntü olduğu ileri sürülerek tehdit edildi. Boluğur'un şikayeti üzerine olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Son zamanlarda ekrandaki projelerde yer almayan Merve Boluğur, önceki gün telefonuna gelen mesajla ne yapacağını bilemedi. Kimliği bilinmeyen bir kişi, Boluğur'a mesaj atarak elinde fotoğraflarının ve müstehcen görüntülerinin olduğunu iddia ederek tehdit ederek para istedi.

TEHDİT EDİLDİ

Sabah'ta yer alan habere göre; Mesaj atan kişi, Boluğur'a "Fotoğraflarını sosyal medyada yayarım." diyerek tehdit ettiği iddia edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda mesajın gönderildiği numaranın, yurt dışına kayıtlı olduğu belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Oyuncu, gelen tehdit mesajlarının ardından kişinin kimliğinin tespit edilmesi için İstanbul Adliyesi'ne başvurduğu ileri sürüldü. Savcılıkta yarım saat ifade veren oyuncu, başına gelen şantaj olayını anlattı. Boluğur'un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Oyuncu Merve Boluğur, Tehdit Edildiği Gerekçesiyle Savcılığa Başvurdu

Kaynak: Magazin

Merve Boluğur Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

ÇOK BEĞENDİĞİM GÜZEL BİR KADIN. TEK GECELİKDE OLSA BERABER OLMAK İSTERDİM.

22
22
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

kullanıcı adın ve mesaj içeriğine emin olmak için iki kez baktım

yanıt6
yanıt0
Yorumcu:

Niye savcılığa gitti ki bunların bütün fotoğrafları müstehcen zaten

38
3
yanıtYanıtla
Müfit:

Sözde ünlüler pislikler ne bok yediğiniz belli değil

20
6
yanıtYanıtla
ADİL:

''mundar'' diyon yani.

yanıt0
yanıt0
Olacağı bu:

Ya sen çıplak fotoğraflarını nasıl çekip de birilerine atarsın sonra başına bunlar gelir işte

16
3
yanıtYanıtla
ERTYU:

korkacak bişeyi var demekki yoksa bana adamın biri fotoğrafın var videon var desin tınnn yoksa korkacak bişeyde yok demekki çekmişler kimbilir hangi otel odasında kimin altındaydı

10
8
yanıtYanıtla
gfgfg:

herhangi bir görüntüsü olmasada savcılıga gitmesi kadar dogal birsey olamaz. insanlara iftira atma istersen var veya yok sanane.

yanıt10
yanıt4
feeyne teshebun:

terbiyesiz insan biraz terbiteli olur insanların günahını alma

yanıt3
yanıt2
Aristokrat:

En ucuz yoldan para kazanmanın diyeti gözleri dişarda olan bayanlardan zor dur uzak durmak lazım?

yanıt2
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title