Haberler

Savaşçı 76. Yeni Bölüm Fragmanı: Tim Büyük Tehlike Altında! (Savaşçı 75. Son Bölüm İzle)

Savaşçı 75. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son dakikasına kadar heyecanla izlenen son bölümden sonra Savaşçı 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı aranmaya başlandı. Savaşçı 75. bölümde Kılıç Timi ile Turan Timi, teröristlerin kurduğu tuzaktan sağ salim çıkabilecekler mi? İşte Savaşçı 75. son bölümü...

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 75. son bölümü ile dün akşam ekrandaydı. Soluk soluğa izlenen son bölümden sonra gözler, Savaşçı 76. yeni bölüm fragmanına dikildi. Savaşçı son bölümde Kağan ile Haydar'ı kurtarmak için yola çıkan Turan ve Kılıç timi, kurulan tuzak sonrasında ölüm kalım savaşına girdiler. Komutanlarını kurtaralım derken tüm iletişimleri kesilen tim, çıkış yolu aramaktadır. Diğer yandan güzergahları üzerine kurulan tuzaktan habersiz ilerlemektedir. Tam bu sırada gelen kurtarma helikopteri ve Kağan ile Haydar'ın gözükmesi moralleri düzeltti. Bayram'ın son anda bombaları farketmesi üzerine Tim uzaklaşmaya çalışır. Kağan ve Haydar'ın korkuyla izledikleri sahnede patlayan bombalardan Tim sağ salim çıkabilecek mi? Savaşçı son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI 76. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı son bölüm finalinde Tim'in bombaların arasında kalması izleyenleri merak içinde bıraktı. Ekip oradan sağ çıkabilecek mi? Bu sorulara dair ipuçlarını verecek olan Savaşçı 76. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı vakit sizlerle paylaşacağız.

Savaşçı 76. Yeni Bölüm Fragmanı - Savaşçı 75. Son Bölüm İzle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Melik amacına ulaşmış, Kağan ve Yörük Haydar'ı öldürmek için silahını doğrulturken Albay Kopuz askerlerinin en son irtibat kurduğu yeri tespit eder. Kılıç Timi'yle birlikte Turan Timi'ni Yüzbaşı Bahtiyar komutasında operasyona çıkarır. İki Tim Kağan'la Haydar Yüzbaşı'yı kurtarmak için acele etse de, büyük bir kumpasla karşı karşıya kalırlar.

Komutanlarının akibetini öğrenemeyen Kılıç Timi ve Turan Timi'nin dönüş yolunda beklenmedik bir şekilde karargahla irtibatlarının kesilmesi, olayları daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirir. Gerilim gittikçe yükselirken iki tim Melik'in onlar için hazırladığı tuzağa adım adım ilerlemektedir…

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fox Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title