Haberler

Kadın 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadın Son Bölüm İzle

Güncelleme:

Kadın dizisinin 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam 62. bölümüyle ekranlara geldi.Şirin'in sözleri üzerine fotoğrafları gören Bahar, Şirin'e saldırır. Kadın dizisinin 62. bölümünde neler oldu?

Kadın dizisi son bölümüyle Salı akşamı ekranlara geldi. Yeni bölümünde, Şirin'in yaptıkları karşısında sabrı tükenen Bahar nasıl bir hamle yapacak? Kadın dizisinin 62. bölümünde neler oldu? 63'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kadın dizisi hakkında merak edilenler…

63. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Salı akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kadın dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Doruk'un sünnet düğününe gelen Pırıl, Bahar ile Sarp konusunda konuşur. Bu sırada Şirin, 'ikiniz de istemiyorsanız Sarp'ı ben alabilirim' der. Ardından Pırıl'a fotoğrafları soran Şirin yüzünden ortalık karışır. Fotoğrafları gören Bahar çıldırır ve Şirin'in boğazına yapışır. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kadın 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

62'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sarp'ın Saray Apartmanı'na taşındığını öğrenen Arif büyük şaşkınlık içindedir. Bahar ve çocuklara rağmen Sarp'ı evden çıkarmakta kararlı olan Arif, kardeşine danışır ancak yasal olarak da yapabileceği bir şey yoktur. Bahar, olanlar karşısında kendini Arif'e anlatmaya çalışır. Arif ile yüzleşen Sarp ise Arif'in söylediklerinin etkisinde kalır.

Kadın 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

EMRE'NİN ANNESİ HATİCE VE BAHARI İŞTEN ÇIKARIR

Bahar ile Hatice, Emre'nin kafesine çalışmaya giderler ancak karşılarına Emre'nin annesi çıkar. Emre'nin annesi, Bahar e Hatice'ye Ceyda hakkında ağıza alınmayacak laflar ederek işten kovar. Yolda Emre ile karşılaşsalar da yanıt vermezler. Emre, annesiyle tartışır ve olanları öğrenir. Hatice çok kötü bir halede eve gider. Onlar eve gelmeden önce Emre, Şirin'i arayarak yaşananları anlatır. Bahar ile Hatice, Enver'in üzülmemesi adına işten çıktıklarını söyleseler de Şirin gerçekleri anlatır. Ceyda olanlarda kendi payı olduğunu düşünür. Şirin ise Ceyda'nın üzerine gitse de Ceyda karşılık vermez.

YUSUF, KISMET İLE İLGİLİ GERÇEKLERİ ÖĞRENİR

Sarp'ı evden çıkarmak için çeşitli yollara başvuran Arif babasıyla birlikte, kız kardeş Kısmet'e giderek ne yapabileceklerini konuşurlar. O sırada olanlardan şüphelenen babası, sekretere Kısmet'in annesini sorar. Kısmet ile sekreter arasında geçen konuşma sonucu gerçekleri öğrenen Yusuf, ilk bulduğu fırsatta Kısmet ile konuşur. Kısmet, Yusuf'a söyledikleriyle ona tüm bildiklerini sorgulatır.

Kadın 63. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

SARP'I POLİSLER GÖTÜRÜR

Öte yandan Hatice ile Enver'in evinde sünnet düğünü telaşı başlar. Bahar, Ceyda, Hatice, Enver ve Şirin sünnet düğünü için yemekler yapar evi hazırlarlar. Bu düğüne Arif ve Nazif'te katılacaktır. Her şey yolunda gittiği sırada çocuklarla birlikte Hatice'nin evindeki sünnet düğününe gitmek için evden çıkan Sarp ve çocuklar karşılarında polisleri görünce neye uğradıklarını şaşırırlar. Çocuklar ve Sarp ne kadar yalvarsalar da polis Sarp'ı almadan gitmez. Sarp ise çocukları Arif'e emanet ederek polislerle gider.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title