Haberler

7 Kız Çocuğunu Taciz Ettiği Öne Sürülen Kantinci Tutuklandı

Güncelleme:

İlkokulda 7 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kantin işletmecisi tutuklandı.

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde ilkokulda 7 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan kantin işletmecisi S.A., tutuklandı.

TACİZ EDİLDİKLERİNİ AİLELERİNE SÖYLEDİLER

İğneada beldesindeki ilkokulda öğrenim gören 7 kız çocuğu, kantin işletmecisi S.A'nın kendilerini taciz ettiğini ailelerine söyledi. Aileler, Demirköy Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu

7 Kız Öğrenciyi Taciz Ettiği Öne Sürülen Kantinci Tutuklandı

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine jandarma ekipleri, S.A'yı evinde gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (11)

Dürbünlü:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

11
8
yanıtYanıtla
T.C:

İDAM İDAM BAŞKA ÇARE YOK

14
1
yanıtYanıtla
ZEYNEP AKYOL:

BU KADAR ÇOK ÇOCUK İSTİSMARI VARKEN BİRKAÇ AY YATIP ÇIKARTILIYORLAR. . . HAK MI ADALET Mİ BU??? SONRA TEKRAR DEVAM. . ARTIK BÖYLELERİNİN KALEMİ KIRILSIN. . . İÇERDE BEDAVA BAKILDIKTAN SONRA AZDIRMAYIN TEKRAR.

12
1
yanıtYanıtla
Bademsekeri:

Wayyyyy sasirdik vallahi nasil olmusta tutuklanmis yahuuuu. . . Demekki daha delikanli hakimlerde varmis

10
0
yanıtYanıtla
BÜLENT GENC:

Allah belasını versin

9
0
yanıtYanıtla
Cayci:

Biz Allah belasini versin dedikce bunlar dahada cogaliyor arkadas. Acaba bizim ulkede son yillarda yanlis giden birseylermi var?????

yanıt1
yanıt0
USTURA:

NELER OLUYOR BİZE

8
1
yanıtYanıtla
Carpet:

Nemi oldu sacma sapan din hocalari turedi sohbetleri konulari hep belden asagi milleti sapiklastirdilar olan bu USTURA kardesim

yanıt2
yanıt2
GSLİ birisi:

nasıl ya yasalara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıyor mu? haksızlık var burda adama. . !!!

5
0
yanıtYanıtla
İDAM ETTİĞİN İP UTANIR:

ESKİLERDE KANTİNLERİ OKUL YÖNETİMLERİ İŞLETİRDİ KOOPERATİF KOLLARI VARDI ÇOCUKLARI TİCARETE ALIŞTIRIRDI ŞİMDİLERDE ÇOCUKLAR ÜZERİNDEN İHALE YAPILIP KANTİNLER ÖZELLEŞTİ SÖZÜM ONLARA NE İDÜĞÜ BELLİ OLMAYAN KİŞİLER KANTİN İHALESİNİ KAZANIP ÇOCUKLARIN İÇERİSİNE RESMEN SAATLİ BOMBA GİBİ GİRİYOR VE YANSIMASI DA ÇOK KÖTÜ OLUYOR ŞİMDİ BU SAPIK İDAM EDİLMELİ KESİNLİKLE YASA ÇIKMALI BİR ÇOCUĞUN HAYATINI KARARTANIN SOLUĞU KESİLMELİ GÖZLERİ YUVALARINDAN ÇIKMALI PAÇALARINDAN PİSLİĞİ AKMALI İDAM ŞART

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title