Haberler

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

Güncelleme:

Star TV'nin üç sezondur ekranlara gelen başarılı dizisi İstanbullu Gelin son 85'inci bölümüyle izleyiciyle buluştu. Sadece 2 bölüm sonra ekran macerasını noktalayacak olan dizinin bir sahnesi ise izleyiciyi kızdırdı, sosyal medyanın diline düştü. Adem ile Güneş'in arasında geçen evlilik diyaloğu izleyicinin tepkisini çekti.

HATALAR İZLEYİCİNİN GÖZÜNDEN KAÇMIYOR

Reytinglerde kendisine iyi bir yer bulan dizide hatalar izleyicinin gözünden kaçmıyor. Son bölümde Adem ile Güneş'in arasında geçen bir diyalog ise sosyal medyaya taşındı. İzleyiciler ikili arasında geçen konuşmaya tepki gösterdi.

Fevzi Boran'ın oğlu olduğu sonradan ortaya çıkan dizinin asi çocuğu Adem ile asi kızı Güneş'in bir dargın bir barışık aşkları seyirci tarafından ilgiyle izleniyor.

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

ADEM'DEN AYRILMAK İSTEDİ

Hiçbir zaman anne olamayacağını Adem'e söyleyen Güneş, bu yüzden ayrılmak ister. Fakat Adem bunu kabul etmez ve koruyucu anne-babalık teklif eder. Bu teklif karşısında çok etkilenen Güneş, yetiştirme yurdundan Buse adında dünya tatlısı bir kız çocuğuna ısınır.

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

EVLİLİK ŞARTI KOŞULUR

Buse'yi evlatlık edinmek için hemen yetkililer ile görüşen Adem ve Güneş aldıkları cevap karşısında çok üzülürler. Kurum yetkilileri, çocukların sadece evli çiftlere verildiğini söylemesi üzerine Adem'den seyircinin tepkisi çeken o sözler ard arda gelir.

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

FORMALİTE İCABI BİR EVLİLİK İŞTE

Güneş ile aynı evde yaşayan fakat ikinci kez evliliğe pek sıcak bakmayan Adem Buse'yi almak için evliliğin şart olduğunu öğrenince Güneş'e ;"Evleniriz nedir ki evlilik, formalite icabı bir evlilik bir imza işte" der. Dizinin bu sahnesi ise izleyicinin isyan bayrağını çekmesine sebep olur.

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR

Birçok genç tarafından ilgiyle izlenen başarılı dizinin kötü örnek olduğunu söyleyenlerin sayısı da dikkat çekti.

İstanbullu Gelin'de Final Öncesi Tepki Çeken Evlilik Sahnesi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (44)

ASLI:

21. YÜZYILDAYIZ BU DEVİRDE EVLİLİKMİ KALDI. BİR KİŞİYE BAĞLANIP YAŞAMAK ÇOK SIKICI GELİYOR HER AN YENİ AŞKLARA YELKEN AÇMAYA HAZIR OLMAK İSTİYORUM.

10
39
yanıtYanıtla
Atakan Karayel:

Aynen öyle yürü be koçum.

yanıt3
yanıt1
KRAL:

hadi gel o zaman. . . Bulutlara uçalım beraber. . .

yanıt2
yanıt6
İZLE İZLE...:

ALLAH AŞKINA O KADAR EVLENMEDEN YAŞADILAR KİMSE RAHATSIZ OLMADI ŞİMDİ NİKAH YAPMA BAKIŞ AÇILARIMI RAHATSIZ ETTİ. . . . .

45
2
yanıtYanıtla
Ayla SANDIKÇI:

Aynen öyle be kardeşim birlikte yaşadılar kaç ay karı koca olmuşlar zaten imza farketmez onlar için yani bencede yasiyacagini yaşıyorlar zaten normel hayatda da öyle yaşıyor bu ünlüler birlikte aynı evi yasayipda sonra evlenmek neden sonrada hemen bosaniyorlar her......yiyorlar zaten öyle deyilmi ama nikahini kiydir öyle yasa birlikte

yanıt0
yanıt0
ACI GERÇEKLER:

istanbullu gelin değil israilli gelin

33
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

diziler maçlar bunlar boş işler adamlar parayı vuruyor sene olmuş 2019 bunlara inanıp izlemeyin alın çoluğu çocuğu yemekten sonra yürüyüş yapın gidin biyerde çay kahve için

28
0
yanıtYanıtla
Tülin topaç durmuş:

Bence bu yorumlar izleyicilerin kalp ışıklarıyla alakalı. Neticede bu güzel bir olaya vesile oluyor. Artı adem güneşi, günes ademi zaten seviyor bu teklif zaten Bı sekilde yüzükle yapılmıştı. Ve artı evliliği alçaltmıyor yükseltiyor, karşısındaki kadının yüreğindeki acıyı gözlerindeki çaresizliği gören Bı adamdan bahsediyoruz. Kaç kişiye nasip oluyor böyle eş. Vesıleyse vesile herkezin evlilik teklifine bısey vesıle

22
3
yanıtYanıtla
Funda bulbulkaya:

Bende sizin gibi düşünüyorum ademle güneş zaten evlenecekti vesile oldu çok güzel birşey bu

yanıt11
yanıt2
Ferhat:

Evliliği formalite görmeleri mi yüceltir siz ne içtiniz ya neyin kafası bu

yanıt0
yanıt3
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title