Haberler

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

Güncelleme:

Diyarbakır'da avukat eşini öldüren katil zanlısı doktorun ifadesi ortaya çıktı. Doktor, eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Tartışmanın bu yüzden olduğu ve ardından cinayeti işlediğini söyledi.

ARAÇTAN İNEREK YÜRÜMEYE BAŞLADI

Diyarbakır'da avukat eşini öldüren doktor olayında yeni gelişme yaşandı. Olay Kayapınar İlçesi Diclekent Semtinde yaşandı. Habertürk'ün haberine göre, kreşte eğitim gören çocuklarının etkinliğine katılan M. B. I., doktor eşi M. I. ile kreş çıkışı iddialara göre tartıştı. Bu tartışmadan kısa bir süre sonra, eşini ve çocuğunu araçta bırakan M.B.I., araçtan inerek yürümeye başladı.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

ÇOCUĞUN YANINDA KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Doktor M.I.'de kısa bir süre sonra aratan inerek, eşine doğru hızla yürüdü. Belinden çıkardığı silahla çocuğunun yanında avukat eşi M.B.I.'yi kurşun yağmuruna tuttu. M.B.I., olay yerinden hayatı kaybetti. Görgü tanıkları olayı hemen polise haber verdi.

POLİSE 'ALDATTI' DEDİ

Olaydan sonra kaçmayan doktor M.I., polise teslim oldu. Olayda kullanılan silahı da polise teslim etti. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı doktor M.I., cinayeti neden işlediğini polise anlattı. M.I., eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü ve arabada bu yüzden tartıştığını polise anlattı. çıkan tartışmanın ardından öfkesine hakim olmayarak cinayeti işlediğini belirtti. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderilecek.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

KAHREDEN DETAY: ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELMİŞ

İHA'nın haberine göre, zanlının, daha önce de iki kez eşini öldürmeye teşebbüs ettiği ve talihsiz kadının, koruma kararı bulunmasına rağmen çocuklarının babalarını görmeleri için boşanma aşamasındaki eşi ile bir araya geldiği öğrenildi.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

DİYARBAKIR BAROSU'NDAN KINAMA

Olayın ardından Diyarbakır Barosu kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı. Baro'dan yapılan açıklamada, "Her gün bir kadının katledildiği ülkemizde bugün de Diyarbakır'da bir kadın meslektaşımız boşanma aşamasında olduğu bir süreçte katledilmiştir. Baromuz avukatlarından Av. Müzeyyen Boylu, yaklaşık 1 buçuk yıldır boşanma davası devam ederken, iki defa Dr. Mesut I. tarafından öldürülmeye teşebbüs edildiği halde, yargı tarafından korunamayıp bugün çocuklarının gözü önünde Dr. Mesut I. tarafından 14 kurşun sıkılmak suretiyle katledilmiştir. Kadına yönelik şiddetin giderek arttığı, kadın cinayetlerinin durdurulamadığı günlerden geçiyoruz. Ve bir kez daha bu acı olayla, şiddet uygulayanın eğitimli olup-olmamasının kadına bakış açısını değiştirmediğini, toplumsal statü ve eğitim düzeyi değişmeksizin kadın üzerinde tahakküm kuran erkek egemen bir bakış açısının devam ettiğini gördük. Kadın cinayetlerinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin artırılmadığı, yargılamaların adil-etkin yürütülmediği müddetçe de bu cinayetlerin önüne geçmek mümkün olmayacaktır. Kadına yönelen erkek şiddetini bir kez daha kınıyoruz. Kadın meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımızı, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine, Diyarbakır Barosuna ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (75)

emin:

Şeriat gelirse cinayetler biter.

14
15
yanıtYanıtla
AŞIK:

Aynen beşeri adaletle olamiyor ilahi adalet lazım

yanıt3
yanıt6
Erol Mehmet YIldız:

Aldattıysa boşa gitsin kardeşim, değer mi bunlar için hayatını mahvetmeye? Olan çocuklara oldu :(

26
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Haklısın da kardeş içine girmeden nasıl işlendiğini bilemezsin. Aile hukuku diye uydurulan normlar ve feminizm bakanlığının hışmından uğramadan mümkün değil. O işe girdiğinde erkek tarafı soyulup çıkarılıyor. Ne itibar, ne çocuk, ne de mal mülk kalıyor. Zaten uzun mahkeme sıkıntı stres de cabası

yanıt4
yanıt1
YETMİŞÜÇ:

Aldatan kadın öldürülmesi zorunludur. zaten öldürmeyen koca koca değildir mezhebi geniştir.

5
21
yanıtYanıtla
Vatandass:

Bakin cok net konusuyorum.Aldatmissa ve sizde onu kendi gozunuzle gormusseniz bile vallahide billahide yinede öldurme hakkiniz yoktur.Allahin seriatinda 4 şahit gerekir,Allahim seriatimda 4 sahit olduktan sonra da kisiyi seriat cezalandirir koca degil.Kaldiki tovbe ettiginde yine ölüm cezasi verilemez.Kendini Allah yerine koyup hukum verip ölduren kisi Allah katinda gunahkardir.Yahu agaca tirmanan karincayi bile olduremezsiniz ona siz hayat vermediniz cunku.kadin evlenince bakire olmasina dikkat edersiniz ama erkek her halti yemistir.erkek cocuk olunca bile sunnetinde şeyine düğun yapiyorsunuz.Ondan sonrada kadini asagiliyorsunuz.haydi ordan.

22
2
yanıtYanıtla
Sss:

Aldatmakta bir öldürme şeklidir

22
2
yanıtYanıtla
İzmir’li İsmet:

onyedi yılda toplumun geldiği noktaya bakın.

18
5
yanıtYanıtla
misafir:

17 yıl önce yokmuydu bitmeyen zihniyet işte

yanıt3
yanıt8
CİLALI:

KIZ İSMET DUL MUSUN

yanıt2
yanıt2
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title