Haberler

Muş'ta Anlamlı Yardım

Türk Kızılay'ı Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ndeki koruma ve bakım altındaki çocuklarla birlikte, kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı.

Türk Kızılay'ı Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ndeki koruma ve bakım altındaki çocuklarla birlikte, kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yardım dağıttı. 'Gönülden Gönüle' projesinde iftar sonrası sahaya çıkan ekip, evlerinde ziyaret ettikleri dar gelirli ailelere gıda ve giyim yardımı yaptı.

Türk Kızılay'ı Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa ile gönüllü üyelere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde yaşam sürdüren koruma ve bakım altındaki çocuklar da destek verdi. İftar sonrasında koruma ve bakım altındaki çocukların katılımlarıyla, sahur saatine kadar 25 ila 30 ihtiyaç sahibi aileyi evlerinde ziyaret eden Türk Kızılay'ı, gıda ve giyim yardımında bulundu. 'Gönülden Gönüle Projesi' ile yürütülen yardımlarla ilgili bilgi veren Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa, bin eve daha ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının gönüllere dokunmak, sevgi eli uzatmak, şefkat vermek ve en önemlisi ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olduklarını hissettirmek olduğunu vurgulayan Ağa, 'Biz kadınların ulaşamayacağı hiçbir yer yoktur. Mutlu edemeyeceğimiz hiçbir çocuk yoktur. Zaten amacımız çocuk ve kadınlardır dedi.

İhtiyaç sahibi aileler ise, kendilerine uzanan yardım elinden ötürü emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title