Haberler

Serenay Sarıkaya, Paylaşımıyla Demet Akalın'ı Büyüledi: Nazar Boncuğu Tak

Güncelleme:

Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, paylaşımlarıyla takipçilerini büyüledi. Sarıkaya'nın paylaşımına ise Demet Akalın, "Kız bir nazar boncuğu tak" yorumunda bulundu.

Kerem Bürsin'le 3,5 yıllık ilişkilerini bitiren Serenay Sarıkaya, 2015 yılında aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy'un radarına girmişti. Aşk iddialarını yalanlayan güzel oyuncu önceki gün sessiz sedasız tatile çıktı. Oyuncu, şu sıralar mavilikler eşliğinde teselli bulmaya çalışıyor.

"KIZ NAZAR BONCUĞU TAK"

Tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Sarıkaya'nın fotoğrafları büyük ilgi gördü. Şarkıcı Demet Akalın, Sarıkaya'nın paylaşımın altına 'Üffff yine fazla, yine fazla! Kız bir nazar boncuğu tak!' yorumunda bulundu.

Serenay Sarıkaya, Paylaşımıyla Demet Akalın'ı Büyüledi: Nazar Boncuğu Tak

Serenay Sarıkaya, Paylaşımıyla Demet Akalın'ı Büyüledi: Nazar Boncuğu Tak

SORULARDAN KAÇIYOR

Ege'den paylaşım yapan Sarıkaya, geçen hafta da gecelerde Kerem Bürsin sorularından kaçmak için akla karayı seçmişti.

Serenay Sarıkaya, Paylaşımıyla Demet Akalın'ı Büyüledi: Nazar Boncuğu Tak

Serenay Sarıkaya, Paylaşımıyla Demet Akalın'ı Büyüledi: Nazar Boncuğu Tak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsin Demet Akalın Sarıkaya Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

Hakkı Dayı:

Estağfirullah.

14
5
yanıtYanıtla
Hayriye:

amin.

yanıt7
yanıt4
Dürbünlü:

Oruçluyken bunlara bakmak büyük günah

yanıt9
yanıt10
MURAT:

Allah aşkına bu kızın neresi büyülü, hiç mi insan görmediniz

15
3
yanıtYanıtla
Elise Demir:

Bu kızın nesini beğeniyorlar anlamıyorum. Sadece fizik güzel

8
2
yanıtYanıtla
elis:

Reklamlarda çok güzel oynuyor. Bir erkeğin istediği herşey var. . .

yanıt0
yanıt0
vatandas:

nazar boncuğu takmak günahtır arkadaşlar. nazar haktır, nazar duası yaparsın dilerse Allah korur. bu arada kız fazla çirkin. ne buluyorlar şunda anlamıyorum.

5
1
yanıtYanıtla
ESIN UYSAL:

Günahı biliyorsun Rabbimin yarattığına neden çirkin diyorsun çok tuhaf değilmi sizcede!!!

yanıt1
yanıt0
Tek din islam:

Kardeşlerim nazar boncuğu batıldır inanmayın sizdede takanlar varsa nazar duası var onu okuyun biiznillah şifa olur bu sanatçı kesimi bunları çokta bilmez

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU MU GÜZEL? YAPMAYIN YA. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title