Haberler

Edirne'den Kısa Kısa

Trakya Üniversitesi'nde erişilebilir resim sergisi açıldı.

Trakya Üniversitesi'nde erişilebilir resim sergisi açıldı.

Trakya Üniversitesi Engelsiz Üniversite Birimi ve Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından desteklenen ve "engellilerin yardım nesnesi değil hak öznesi" olduğu bilinciyle, farkındalık çalışmaları kapsamında bir alışveriş merkezinde açılan sergide, ünlü ressamların resimlerinin yanı sıra birçoğu öğrenciler tarafından yapılan eserler ile görme engelli bireylere Braille Alfabesi ile yazılmış A4 kağıtlar ve resimlerde yer alan QR Kod ile betimleme yapıldı.

Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Aylin Beyoğlu ve Engelsiz Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. Hakan Tuna serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Tansel Umut Bulgaristan'da başpehlivan oldu

Bulgaristan'ın Burgaz iline bağlı Ruen kasabasında düzenlenen güreşlerde Edirne Belediyesi pehlivanı Tansel Umut başpehlivan oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan güreşlerin başlangıcında yaptığı konuşmada, Ruen Belediyesi'nin 40. yılını kutladı.

"Edirneliler olarak dün nasıl berabersek yarın da beraberiz, gelecekte de beraberiz." diyen Gürkan, "Hak ve Özgürlükleri kutluyorum, Yolunuz açık olsun. Yolunuzda sizinle beraber yol arkadaşlığı yapmaktan, yoldaşlık yapmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Hep beraber daha ileriye, daha güzel bir geleceğe hayırlı olsun" dedi.

Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman da Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Mustafa Karadayı ve Türkiye'den gelen belediye başkanlarına kendilerine destek oldukları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından minder ve yağlı güreşler düzenlendi.

Türkiye'den Edirne Belediyesi güreşçilerinin yanı sıra Bulgaristan, Moldova, Ukrayna, Rusya ve Romanya'dan toplam 187 güreşçinin katıldığı müsabakalarda yağlı güreşlerde Edirne Belediyesi pehlivanı Tansel Umut başpehlivan oldu.

Ülkü ocakları iftarda buluştu

Edirne Ülkü Ocakları "Yolu Geçenler" iftar sofrasında buluştu

Ülkü Ocakları Edirne Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre bu sene İstanbul da toplanan Edirne Ülkü Ocakları mensupları yurdun dört bir yanından düzenlenen iftar programına katıldı.

Edirne Ülkü Ocakları Başkanı Barış Gündoğdu, etkinlikte yaptığı konuşmada, programa katılan herkese teşekkür ederek "Bu bizim büyük bir aile olduğumuzun kanıtıdır" dedi.

İftarın ardından bir araya gelme fırsatı bulan Ülkü Ocakları mensupları sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title