Haberler

Rehin Alma Olayı Şüphelisi Ölü Bulundu

Adana'da, bir iş yerinin sahibinin, tabancayla kendisini rehin alıp saklanmasına yardım etmesini istediği kişiyi dükkanına kilitlediği yönündeki ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli ölü bulundu.

Adana'da, bir iş yerinin sahibinin, tabancayla kendisini rehin alıp saklanmasına yardım etmesini istediği kişiyi dükkanına kilitlediği yönündeki ihbarı üzerine düzenlenen operasyonda şüpheli ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde tamirci dükkanı bulunan Ali Çilesiz, 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak tabancayla çevreye rastgele ateş açıp iş yerine giren bir kişinin olduğunu bildirdi.

Çilesiz, olay yerine gelen polislere, şüphelinin gece gelip çevreye tabancayla rastgele ateş açtığını, daha sonra başına silah dayayıp hapis cezası nedeniyle arandığını belirterek kendisini saklamasını istediğini söyledi.

Şüphelinin uyuyakaldığını aktaran Çilesiz, bunun üzerine de zanlının iş yerinde bulunduğu odayı kilitleyip dükkanı kapattığını anlattı.

Polis ekipleri, odada kilitli olduğu belirtilen silahlı kişinin uyarılara cevap vermemesi üzerine özel harekat ekiplerinden destek istedi.

Özel harekat ekipleri, zırhlı araçla iş yerine girip megafonla kendisine zarar verilmeyeceğini belirterek şüpheliden silahını bırakıp teslim olmasını istedi.

Tüm uyarılara rağmen içeriden yanıt gelmeyince ekipler operasyon düzenledi.

Kapıyı "koçbaşı" ile kırıp içeriye giren ekipler, şüphelinin silahla vurulmuş halde olduğunu gördü.

Olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde şüphelinin hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi.

İş yeri sahibi Ali Çilesiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece iş yerinde alkol aldığını, bu sırada silah sesi duyması üzerine dışarıya çıktığında şüphelinin başına tabancayı dayayıp kendisini rehin aldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Bana, 20 yıl hapis cezası olduğunu söyleyip 'Beni polislere teslim edersen seni ve çocuklarını öldürürüm.' diyerek tehdit etti. Ben de alttan alıp durumu idare etmeye çalıştım. O sızıp uyuyakalınca iş yerinin kepengini indirip dışarıdaki aracıma bindim. Ben de uyuyakalmıştım. Sabah uyanınca polislere haber verip birlikte iş yerimi açtık."

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title