Haberler

Antalya Rus Şarkıcı Egor Kreed, Kemer'de Tatilcileri Coşturdu

Rus şarkıcı Egor Kreed, Kemer'de tatilcileri coşturduAntalya'nın Kemer ilçesindeki bir gece kulübünde sahneye çıkan ünlü Rus şarkıcı Egor Kreed, yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Rus şarkıcı Egor Kreed, Kemer'de tatilcileri coşturdu

Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir gece kulübünde sahneye çıkan ünlü Rus şarkıcı Egor Kreed, yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Kemer merkezindeki bir gece kulübünde düzenlenen Egor Kreed konseri için yaklaşık 4 bin yerli ve yabancı turist toplandı. İlk olarak DJ Serkan'ın çaldığı şarkılarla eğlenen turistler, go go dansçılarının şovlarını da hayranlıkla izledi. Gece yarısı MC Ahmet'in 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nız kutlu olsun diyerek 10'uncu Yıl Marşı'nı çaldığı kulüpteki Türkler marşa eşlik ederken, yabancı turistler de ritme eşlik etti.

Saat 02.00'yi gösterdiğinde ise Rusya'da özellikle genç kadınların sevgilisi olan Egor Kreed sahneye çıktı. Egor Kreed, Kemer'de konser vermeyi özlemişim dedi. Turistler, Kreed'in söylediği parçalarla eğlenirken, bir yandan da hem şarkılara eşlik etti hem de bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraflar ve videolar çekti. Egor Kreed konseri yaklaşık 1 saat sürdü. Konserde Egor Kreed'in alt dişlerine yaptırdığı kaplama ve üzerindeki tişörtte yazan Para yap, arkadaş değil sözü büyük ilgi çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya turist Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title