Haberler

Niğde Samet'in Hedefi Olimpiyat Şampiyonluğu

Samet'in hedefi olimpiyat şampiyonluğuTÜRKİYE Para-Taekwondo Şampiyonasında 3'üncü olan 16 yaşındaki Samet Adıyaman, İtalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılıp Avrupa şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Samet'in hedefi olimpiyat şampiyonluğu

TÜRKİYE Para-Taekwondo Şampiyonasında 3'üncü olan 16 yaşındaki Samet Adıyaman, İtalya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılıp Avrupa şampiyonu olmak istediğini söyledi. Doğuştan bir kolu olmayan ve ocak ayında yapılan Türkiye Para-Taekwondo Şampiyonasında Türkiye 3'üncüsü olan Samet Adıyaman, İtalya'da yapılacak Avrupa Para-Taekwondo Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. Hedefinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu, bunun içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Adıyaman, kendisi gibi engeli olan gençlere tavsiyede bulunarak, Benim durumumda olan genç kardeşlerime yılmamalarını, hayata sıkı sıkı sarılmalarını tavsiye ediyorum. Engelliyim deyip hayata küsüp evde oturmasınlar, dışarıya çıksınlar, spor yapsınlar hiçbir şeyden utanmasınlar dedi.

Doğuştan bir kolu olmayan ve iki yıldır Para Taekwondo sporu yapan Samet Adıyaman, Spora başladıktan sonra kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve kendime güvenim geldi. 2019 yılında ocak ayında yapılan Türkiye şampiyonluğuna katıldım ve Türkiye üçüncüsü oldum. Şimdi ise İtalya'da yapılacak olan Avrupa şampiyonluğuna katılmak ve iyi bir derece elde etmek için çalışıyorum ve haftada üç gün antrenman yapıyorum. Avrupa şampiyonluğunda iyi bir derece almak istiyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman İtalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title