Haberler

Muğla Uyuşturucu Operasyonunda 5 Tutuklama

Uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklamaMUĞLA'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 412 gram uyuşturucu madde 'skunk' ve yeşil reçete ile satılan 374 hap ile yakalanıp gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Uyuşturucu operasyonunda 5 tutuklama

MUĞLA'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 412 gram uyuşturucu madde 'skunk' ve yeşil reçete ile satılan 374 hap ile yakalanıp gözaltına alınan 5 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Muğla Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen 16 Mayıs'ta uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin evlerine yapılan baskınla, N.T., M.A.E., S.S., R.Ç.K. ve F.K. gözaltına alındı. 5 şüphelinin evlerinde yapılan aramalarda 1 hassas terazi, 412 gram uyuşturucu madde skunk ve yeşil reçete ile satılan 374 hap ele geçirildi.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title