Haberler

17 Yaşındaki Genç, Otoparkta Kendisinden Para İsteyen 2 Kişiye Döner Bıçağıyla Saldırdı! O Anlar Kamerada

Güncelleme:

Kütahya'da 17 yaşındaki genç, halk pazarı otoparkında 2 kişiyi döner bıçağıyla yaraladı. Saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kütahya'da oturan E.Y. (17) halk pazarı otoparkında tartıştığı 2 yaşıtına belinden çıkardığı döner bıçağı ile saldırdı. Olayda el ve kollarından yaralanan A.C.E. hastaneye kaldırırken, E.Y. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Döner bıçaklı saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

BELİNDEN ÇIKARDIĞI DÖNER BIÇAĞIYLA 2 KİŞİYİ YARALADI

Ali Paşa Mahallesi Lise Caddesi'ndeki halk pazarı otoparkından geçen E.Y., iddiaya göre kendisinden para isteyen S.Y. (17) ve A.C.E. (17) ile tartıştı. S.Y., otopark içerisinde E.Y.'ye yumruk attı. Buna sinirlenen E.Y. belinden döner bıçağını saldırıp A.C.E.'i yaraladı. Yere düşen yaşıtına döner bıçağı sallamayı sürdüren E.Y. daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi otopark içerisinde yapılan A.C.E. ambulansla Kütahya Sağlık bilimleri üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan A.C.E.'nin el ve kollarında derin döner bıçağı kesikleri olduğu belirlendi.

17 Yaşındaki Genç, Otoparkta Kendisinden Para İsteyen 2 Kişiye Döner Bıçağıyla Saldırdı! O Anlar Kamerada

DÖNER BIÇAĞIYLA YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri E.Y.'yi kısa sürede döner bıçağı ile birlikte yakalayıp gözaltına aldı. E.Y.'nin yolunu keserek para istediği öne sürülen S.Y.'de polis ekiplerince üzerinde bıçak ve kuru sıkı tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli de ifadeleri için Çocuk Şubesi ekiplerine teslim edildi. Olay anı bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde E.Y.'nin belinden çıkardığı döner bıçağı ile yaşıtlarına saldırdığı görüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

adamda bıçak olmasa onu çok kötü döveceklerdi çocuğu ablukaya almışlar nefsi müdafaadır çocuktan haraç istiyorlar demekki daha önce çocuğu yine sıkıştırmışlar tetbirli gelmiş.

23
1
yanıtYanıtla
adımı yazdım.:

Adın gibi eminsin ?

yanıt0
yanıt2
hakari:

adı gibi emin ne olıyor babba

yanıt0
yanıt0
haklı:

aferin lan,,eline sağlık...öbür şerefsizlere de iki sallasaydı keşke

15
1
yanıtYanıtla
alican:

kalleşçe tek kişiye üç kişi saldırırsan tek olan kişi de durumu eşitler bu şekilde. demekki bundan sonra kalleşçe kavga yapmıycaksın teke tek kavga yapacaksın. bu bi tecrübe olur belki sana.

14
0
yanıtYanıtla
Bayım:

Bir yandan haketmişler. Kimse kimsenin yolunu kesip para isteyemez ! Attığı yumruklara bak birde. O bıçakla o bilekleri kökünden kesecekti. . Dünya böyle pisliklerden artık bu şekilde arındılabilir ancak ! Yerde yatan çocuğa dönüp ikinci kez saldırması hiç hoş değildi. Vurdun bikere kaç gitsin dönüp tekrar saldırmak yanlış olmuş.

11
1
yanıtYanıtla
Abc:

İyi yapmış bizdende para isteyen oluyor yaşca büyük tipler, yanıımızda emanet olmadığından bişey yapamıyoruz 3-5? verip geciyoruz bisey saplamasın diye

4
7
yanıtYanıtla
aferm:

Bidahakine ağır yarasınlar ki başkalarına da ders olsun

7
1
yanıtYanıtla
Anka:

büyük marifet , cahil cocuk .

3
3
yanıtYanıtla
BardağınDoluTarafı?:

Ben 17 yaşında meyve bıçağıyla elma soyamazken, geleceğimizi emanet edeceğimiz neslin döner bıçaklarını ustaca kullanması. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title