Haberler

Meltem Cumbul'dan Başakşehir Üzerinden İstanbul Seçimlerine Gönderme!

Güncelleme:

Bir süredir herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu Meltem Cumbul, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla tekrar edilen İstanbul seçimlerine Başakşehir futbol takımı üzerinden gönderme yaptı.

Güzel oyuncu Meltem Cumbul Twitter hesabından paylaştığı mesajla gündem oldu. Tekrar edilen İstanbul seçimine Başakşehir futbol takımı üzerinden gönderme yapan Cumbul, "Başakşehir şampiyon olmadığı İçin maç tekrar edilmeyecek değil mi ?" ifadelerini kullandı.

Meltem Cumbul'dan Başakşehir Üzerinden İstanbul Seçimlerine Gönderme!

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Meltem Cumbul'un paylaşımını bazı takipçileri beğenirken bazı takipçileri ise beğenmediklerini yorulmalarıyla belli etti. Cumbul'un bir takipçisi mesaja, "Ellerinden gelse kesinle yaparlar." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Komplo teorileriyle yaşamak zor olmalı Meltem hanım." yorumunu yaptı.

Meltem Cumbul'dan Başakşehir Üzerinden İstanbul Seçimlerine Gönderme!

MELTEM CUMBUL KİMDİR?

1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Koleji'nde başladığı liseden 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu.

Meltem Cumbul'dan Başakşehir Üzerinden İstanbul Seçimlerine Gönderme!

Meltem Cumbul'un kariyeri; Türkiye Televizyon tarihinin en çok izlenen dizi başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi, Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

Meltem Cumbul'dan Başakşehir Üzerinden İstanbul Seçimlerine Gönderme!

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, halen mezun olduğu okul Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde öğretmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meltem Cumbul Başakşehir İstanbul Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (107)

SEDAT:

helal olsun meltem hanım takdir ettim ayrıca çok iyi bir sanatçısınız

30
35
yanıtYanıtla
haaahaaahaaa:

dogru soyluyon cook ıyı bı sanatcı oyle dallar da sanat yapıyor ki hayran kalırsın:::

yanıt11
yanıt6
HELAL:

HELAL OLSUN HERKESİN ÇEKİNDİĞİ BU GÜNLERDE BÜYÜK CESARET GÖSTERMİŞ ÇOĞU ERKEĞE KAPAK OLSUN.

32
31
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

İşine bak serseri. Sadece bir oyuncusun başka bir şey değilsin.

30
32
yanıtYanıtla
Ali:

Binali Bey gümbür gümbür alacak yeniden İstanbulu. Uykularınız kaçıyor değil mi Meltem Hanım?

36
23
yanıtYanıtla
aleyna tilkili:

kız nerden biliyon

yanıt4
yanıt10
Ali ye cvp:

Senin gibi paketçiler beleş bankamatikçiler hak yiyicilerde yemeye devam etsin hırsızlar Allah bin türlü belanızı versin yediğiniz o milletin hakkı zehir zıkkım olsun emi

yanıt2
yanıt0
tuncay:

sende olmamışsın, keşke baban da tekrar deneseydi. .

30
22
yanıtYanıtla
Sanatçı ideolojik siyaset yapmamalı:

peki bende o sözde sanATÇI meltem teyzeye soruyorum ya Başakşehir Şampiyon olsaydı maçı tekrar tekrar tekrar Galatasaray''ın kazanması için devam mı olacaktı. artık hiç bir hükmü sanatı adına sadece ideolojik siyaset yapanlar taaaaa 1990 yılların, da kaldı bu Meltem teyze, de o yıllar, dan kalma eeee oynadığı abuk subuk diziler filmler izleyen halkımız vardı tabi o yıllarda şimdi, ki gibi kaliteli sağlam yerli ve Milli diziler filmler programlar yoktu teknolojinin gelişmesi bu DİNAZORLARI kudurttuu

27
23
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu sen almanyada yetişkin filmlerinde yine boy göster. türkiyede sana iş yok. hadi yallah

24
21
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title