Haberler

Deniz Akkaya'dan Yaş Paylaşımı: 42 Yaşındaki Kadınlara Kocamış Muamelesi Yapılıyor

Ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından beyaz bikinili fotoğrafını paylaşarak Ağustos ayında 42 yaşına basacağını duyurup belirli bir yaşa gelen kadınlara gösterilen muameleden rahatsız olduğunu anlattı.

Instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren Deniz Akkaya, sabahın erken saatlerinde yaptığı kadınlar hakkındaki paylaşımıyla gündeme geldi. Beyaz bikinili fotoğrafını paylaşan Akkaya, belirli bir yaşa geldiği için baskılanan kadınlar hakkında duygularını anlattı.

"KENDİMDEN EN MEMNUN OLDUĞUM DÖNEM"

Akkaya, duygusal paylaşımında şunları söyledi: "Bu sene Ağustos ayında 42 oluyorum. Hayatımda en ne istediğimi bildiğim, kendimle barışık ve kendimden en memnun olduğum dönem... 42 yaş kültürümüzde kadınlara kocamış muamelesi yapıldığı, 'artık koca kadın' oldun gibi cümleler altında kadını baskılayan, duygusal şiddet içeren bir yol yordam bu... Işıltılı parıltılı işler yapan kadınlara karşı bu tavır haliyle iyice dozunu arttırmakta...

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

"ALLAH ÖMÜR VERDİKÇE İLHAM OLACAĞIM"

Bugünkü Deniz, bu şiddeti gören bir çok kadına ışık olmakta, bu konuda tevazu göstermeyeceğim çünkü ana derdim daha fazlasını yapmak... Allah ömür verdikçe fazlasını öncelikle hep çalışarak, ışıldayarak ve ilham olarak yapmaya devam edeceğim çünkü kadınlar çok değerli çünkü kadınlar buna değer...

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

"BEN NE İSTERSEM OYUM, ÖYLE MUTLUYUM"

Fiziksel değişim burada bir metafor gibi benim için... Görsel dünyada kadınlara yapılan, diretilen tüm güzellik normlarına baş kaldırabilir veya benim gibi ezip geçebilirsiniz. İkisi de muhteşem yollar; ortak bir söylemi var bu iki yolunda; 'ben beni yaratacak kudrete sahibim. Ben ne istersem oyum, öyle mutluyum!'"

Model Deniz Akkaya'dan Dikkat Çeken Yaş Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (42)

Dürbünlü:

günah fıçısı:((

9
7
yanıtYanıtla
Mülteci:

Aynen Dogrudur Kardaş.

yanıt1
yanıt1
Pakize Nine:

Aynen Dürbünlü bey oğlum

yanıt1
yanıt1
Huriye teyze:

Aynen Hocam

yanıt1
yanıt1
Hacı Bayram amca:

Aynen

yanıt1
yanıt0
Salih Dede:

Aynen katılıyorum

yanıt2
yanıt2
Tülay kumaşçı:

Maşallah hocam

yanıt6
yanıt1
İmamın oğlu:

Aynen Dürbünlü Dayı

yanıt5
yanıt3
ŞAPKACI:

DÜRBÜNLÜ DİYE YAZMIŞ VE ALTINA MUHTELİF İSİMLERLE KENDİ HAKKINI TESLİM ETMİŞ. NE O LAN SENDEMİ REYTİNGDEN DÜŞTÜN? KİMİ KANDIRIYON HACI BEN BURDAYIM ÖLMEDİM.

yanıt3
yanıt3
....:

DÜRBÜNLÜ KENDİ YAZIP KENDİ ÇİZİYOR.

yanıt1
yanıt4
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title