Haberler

Beşiktaş, Lucescu ile Büyük Ölçüde Anlaştı

Güncelleme:

Beşiktaş Kulübü, A Milli Takım ile anlaşan Teknik Direktör Şenol Güneş'in yerine eski hocası Lucescu ile büyük ölçüde anlaştı.

Taraftarlar sosyal medyada Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı için bastırırken, Siyah-Beyazlı yönetim ise Mircea Lucescu konusunda bir hayli yol aldı. Gelecek sezon için takımın başına geçmesi beklenen 73 yaşındaki Rumen Hoca, "Az parayla şampiyonluk" parolasının uygulayıcısı olacak.

Beşiktaş, Lucescu ile Büyük Ölçüde Anlaştı

TRANSFER YAPMAK ŞART

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde kiralık oyuncularla şampiyonluk yaşayan Mircea Lucescu, yönetimle yaptığı görüşmede kadroya yapılacak ufak takviyelerle başarının gelebileceği mesajını verdi.

Sadece az maliyeti olan istediği oyuncuların alınması şartını koşan Luce, " Beşiktaş'ın iki sezonda onlarca maçını izledim. Bu takım ufak dokunuşlarla mutlaka şampiyon olur. Ama sezon başına kadar kesinlikle takıma katkı verecek transferler yapılmalı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Sergen Yalçın Sosyal Medya Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (70)

KİCKBOXER:

RESMEN REZALET SERGEN, ŞİFO, RIZA, SAMET, OKAN VB BİR SÜRÜ DEĞERLİ TÜRK ANTRENÖRÜMÜZ VARKEN LUCESCU İLE ANLAŞILMASI KABUL EDİLEMEZ YAZIK ÇOK YAZIK

16
3
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Gelsin gelsin. . . Bu sene başarının futbolla gelmediğini iyice öğrendik. . . Lucescu en azından demeçlerle gerekeni yapar. . . ben memnunum beklentim futbol değil . . . . GS nin şampiyonlar ligi''nde sıfır çekişini zevkle izleyeceğiz. . .

11
8
yanıtYanıtla
ASLAN1973:

KINA YAKARSINIZ ÜLKE DÜŞMANLIĞI YAPTIĞINIZ

yanıt1
yanıt2
Ua:

Daha düne kadar milli takımın başında yabancı sınırı diye ağlıyordu. Bakalım bjk ye gelince kaç tane yerli transfer yapacak. . Bir Galatasaraylı olarak bjk başına bu dede yi getirene kadar Sergen, Okan gibi hocalardan biri gelmeli . .

16
2
yanıtYanıtla
g.s:

bir galatasaraylı olarak sn.lucesgu ile olmaz sergen yalçın veya okan buruk daha güzel olacak

yanıt0
yanıt2
BUZZY:

Yahu burada yorum yapanlar 9-10 yaşında falan mı lucesku dünya nın gelmiş geçmiş 10 hocası arasında sayılıyor kariyerinde lig şampiyonluğundan ulusal kupalara süper kupadan UEFA kupasına ne ararsan var shaktar gibi bir takım onunla UEFA şampiyonu oldu ülkemizde gs bjk şampiyonlukları unutuldu mu daha ne yapacaktı vır vır konuşmaktan başka bişeyi olmayan avcıyı bjk ya layık görenler buralarda futbol yorumu yapmasın

13
5
yanıtYanıtla
Yalnız uyarayım:

O süper kupayı hangi takımla aldı bir google amcana bir sor bakalım . D

yanıt2
yanıt1
esad:

lucescu beşiktaşta ikinci yarıyı görmez

yanıt1
yanıt1
Muhammet Kıvrak:

Aynen katılıyorum kardeşim. Olumsuz düşünenleride Beşiktaşlı olarak değerlendiriyorum. Burak bu takıma sezon başında gelseydi, bugün Beşiktaş şampiyondu.

yanıt2
yanıt0
Erhan:

Beşiktaş’ı ilk 10 bile göremez , Ertuğrul sağlam gelsin

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title