Haberler

Avlu 43. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Kudret Kimi Vurdu?

Güncelleme:

Avlu 43. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu yeni bölüm fragmanında hapishanede isyan başlıyor. Fragmanda Kudret'in "Son durak, artık kaçarı yok" kimi vurduğu merak ediliyor. Vurulan Deniz mi? İşte Avlu 43. yeni bölüm fragmanı...

Avlu 43. yeni bölüm 2. fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Merakla beklenen fragmanda en çok dikkat çeken sahne, Kudret'in silahını ateşlediği zaman oldu. Kudret'in "Son durak, artık kaçarı yok" dedikten sonrasında silahını doğrultup ateşliyor. Kimse yok mu bağırışları arasında Azra'nın şok olmuş hali merak içinde bıraktı. Kudret Deniz'i mi yoksa Zerrin'i mi vurdu?

Avlu 43. Yeni Bölüm 2. Fragmanı: Kudret Kimi Vurdu?

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu son bölümde Zerrin'in peşine iki adam takılmıştı. Motorsikletle Zerrin'e yanaşıp ona ateş etmeye başlamışlardı. Zerrin ise kurtulayım derken şarapnole yuvarlanmış ve aracı patlamıştı. Fakat Zerrin araçtan atlayarak kurtulmuş ve intikam yemini etmişti.

Kudret'in ayarladığı bu işte Şeref Zerrin'in öldüğünü söyler. Kudret intikamını aldığını sanar. Zerin ise Necdet'i arar ama onun da polisin eline geçtiğini anlayınca evine gider. Kardeşinin resmine bakarak "Daha bitmedi" der. Bu arada Tolga ise Zerrin'in araması ile harekete geçer ve onu takip eder.

Diğer tarafta ise Azra, hapisten kaçış için sonundan tünelin girişini açmıştı. Azra, tünele girerken diğerleri çevreyi kolaçan etmişti. Azra'nın tünelden geri dönmesi ile rahat bir nefes aldılar. Fakat işleri tam bitmedi. Azra, Safiye'yi sorguya çeker ve tünelin ucunun nereye vardığını öğrenmeye çalışır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title