Haberler

Vali Kaymak: "100. Yıl Kutlamaları Yılsonuna Kadar Devam Edecek"

SAMSUN (İHA) – Samsun Valisi Osman Kaymak, 19 Mayıs 1919'un 100. yılı kutlamalarına katılanlara teşekkür ederek, kutlamaların yılsonuna kadar devam edeceğini söyledi.

19 Mayıs 1919'un 100. yılı kutlamaları kapsamında Samsun'da kutlama coşkusu doyasıya yaşandı. Samsun, tarihinin en fazla siyasi liderini 1 günde ağırladı. Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli, Kemal Kıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Doğu Perinçek, Mustafa Destici, Önder Aksakal, İbrahim Çelebi ve birçok siyasinin ağırlandığı törende Samsun Valisi Osman Kaymak bir teşekkür mesajı yayınladı.

Vali Kaymak, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Milli Mücadele'nin ilk adımının atıldığı 19 Mayıs 1919'un 100. yılı kutlamalarında Samsun Valisi olarak görev yapmaktan onur duyuyorum. Bu yıl çeşitli etkinliklerle gerçekleşen 100. yıl kutlamalarımız yılsonuna kadar birçok programla devam edecek olup, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarıyla da doruğa ulaşacaktır. Amacımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele'yi başlatmak için ilk adımı attıkları Samsunumuzdan, bir asır önce yokluklar içinde ve tüm zorluklara rağmen sağlanan birlik ve mücadelenin, geleceğimizin teminatı tüm gençlerimize aktarılmasıdır. Gençlerimizin de bu sorumluluk bilinciyle Milli Mücadele ruhunu Samsun'dan bütün Türkiye ve dünyaya yayacaklarına ve tarif edilemez bu coşkuyu geleceğe taşıyacaklarına inanıyoruz. Bu amaçla 19 Mayıs 2019 Pazar günü ana programımızla taçlanan '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' kutlama etkinliklerimize; Başta Milli Mücadele'nin 100. yılı kutlama etkinliklerini 22 Şubat 2019 tarihinde yayımlanan genelgeyle himayelerine alan ve kutlamalarımıza teşrif eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal'a, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'ye, bakanlara, milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanlığına, ilçe kaymakamlıklarına, ilçe belediye başkanlıklarına, emniyet, jandarma ve sahil güvenlik teşkilatı mensuplarına, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne, katkı veren diğer kamu kurum ve kuruluş müdürlüklerine, sivil toplum kuruluşlarına, yerel, bölgesel, yaygın medya kuruluşlarına, bizleri yalnız bırakmayan değerli Samsun halkına, yurdumuzun her köşesinden gelen kıymetli misafirlere ve katkı veren herkese teşekkür eder, nice yüzyıllarımız olması dileklerimle saygılarımı sunarım." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Samsun Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title