Haberler

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Güncelleme:

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışmayla ilgili sürprizi açıkladı. Survivor'da eskiler yeniler oyunlarının yapılacağını söyleyen Ilıcalı, yarışmaya damga vurmuş unutulmaz eski yarışmacıların isimlerini açıkladı.

SÜRPRİZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VERMEMİŞTİ

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında sürprizi açıklayan Acun Ilıcalı, Survivor'ın unutulmayan yarışmacılarının Dominik'e geleceğini belirtmiş, eski ve yeni yarışmacılar arasında ödül oyunları oynanacağını ifade etmişti. Ilıcalı, yarışmaya geri dönecek isimlerle ilgili bir bilgi vermemişti.

SURVİVOR'DA ESKİLER VE YENİLER YARIŞACAK

Ilıcalı, "Unutulmayan isimlerden bazıları dört günlüğüne Dominik'e gelecek. Güzel ödül koyacağız. Siyah ve beyaz takım yarışmacıları, eski yarışmacılara karşı tek bir takım olarak yarışacak. Eskiler yeniler oynayacak. Güzel bir takım geliyor" diyerek izleyenleri heyecanlandırdı.

İSİMLERİ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda, milyonların heyecanla beklediği isimleri tek tek açıkladı.

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Survivor'a Gelecek Eski Yarışmacıların İsimleri Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

survivor türkiye yunanistan Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (49)

Yorum yap:

Gündem saptırmayın.Sakis kovulsun..

77
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TÜRKİYE -YUNANİSTAN DİYE BAŞLA TUTMASIN, KARMA TAKIMLARA ÇEVİRDİN HİKAYE OLSUN. SONRA ŞİMDİDE ESKİ YENİ, SONRA ESKİ YENİ TÜRK KARMA, ESKİ YENİ YUNAN KARMA. BIRAK ACUN GEÇ BU AYAKLARI.

18
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACIYAAAA:

valla ne desem bilmem. bizim temel dayımız var a takıldı. hala gelmedi. seni tanırlar kırmazlar rica etsen de temel dayımızı var dan kurtarsan yoksa hakemler dayımızı marsa gönderecek. be ŞAPKACI

yanıt0
yanıt0
HAYDO:

ACUNA DESTEK LÜTFEN ULKEMİN GURURU RAITING DUŞMESİN. !DESTEK OLMALIYIZ. !

4
17
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ahmet hakan ın imamoğlu nu sıkıştırmasını haber yapmıyorsunuz. millet geri kalıyor. ayık olun

5
15
yanıtYanıtla
..:

amaan bırak allah aşkına. bunlar bilse ne bilmese ne, yıllardır anlatıyoruz yahu kandırılıyorsunuz milli ve dini değerlerinizi kullanarak sizi kullanıyor diyoruz, ağızlarına ampul sokuyolar. bu adamlar ahmet hakan''ın imamoğlu''nu sıkıştırmasını bilse ne olur, ahmet hakan''ın imamoğlu belediyelerin israflarını açıklarken yayını bitirmesini görse ne olur, görmese ne olur. taş bu kafalar taaaaaş, açın izleyin kendi seçmenlerinin sokak röportajlarını, artık mizahi bile değil, utanç verici. yazık.

yanıt2
yanıt0
12345:

HAKAN'' IN NERESİ EFSANE YA? KAÇ DEFA ADAYA GELDİ HEPSİNDE ELİNE VERDİLER GİTTİ ELEMANI YA BOŞ KALMASIN DİYE GETİRDİ KESİN

18
0
yanıtYanıtla
bu sezon berbat:

Zorlamayın yarışmanın fabrika ayarlarıyla oynuyorsunuz. bitirin, şampiyonu belli edin. önümüzdeki sezon aynı hataları yapmayın. . . seçtiğin isimleri doğru bulun. biz bu yarışmayı, samimiyeti ile sevdik. ama şimdi acun bile o samimiyeti kaybetti. şimdi herkes tribüne oynuyor; yada çakma Turabi olmaya hevesli. . .

15
0
yanıtYanıtla
..:

pek öyle değil gibi aslında ama bilemedim neden herkesin tribüne oynadığını düşündünüz. bir hikmet denen adam var, oynuyorsa o oynuyor artık tribüne mi etraftakilere mi kendine mi belli değil, aşırı aşırı hareketler, rahatsızlık yaratma, sinsilik peşinde bi adam. onun dışında öyle saçma adamları da barındırmadılar gönderdiler, sabriye gibi. atakan vardı bi acaip, onu da gönderdiler. kalanlardan tribün merakı olan kim var çıkaramadım.

yanıt0
yanıt0
BJK:

SEYREDEN YOK TABİ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDIN SENİ GİDİ FENEVLİ

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title