Haberler

Kütahya'da Yetimler İçin İftar Programı

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneğince "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneğince "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki programda konuşan Vali Ömer Toraman, Türk milletinin merhametli ve yardımsever olduğunu, hem dünya hem de Türkiye'deki ihtiyaç sahiplerine ve yetimlere destek olunduğunu söyledi.

Toraman, şunları kaydetti:

"Biz millet olarak da bu hasletleri ziyadesi ile taşıyoruz ve bunu her vesileyle bütün dünyaya gösteriyoruz. Bunu da tamamen inancımız ve ahlakımız gereği yapıyoruz. Başka hiçbir hesap kitap olmadan, ihtiyacı olanlara gücümüz yettiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kütahya da bu konuda Türkiye'de örnek illerden biri ve bu şehir, vilayete sığınmış olan bütün kardeşlerimize kucak açmış, el uzatmış ve onlara elinden geldiğince destek vermiş çok kıymetli insanların yaşadığı bir şehir."

Dernek Başkanı Mustafa Yenipazar da her yıl ramazan ayının 15'inci gününde tüm şehirlerde yetim gününün kutlandığını, yetimlere sahip çıkıldığını ve onlarla iftar yapıldığını hatırlattı.

Yetimler için birçok etkinlik ve çalışma yaptıklarını aktaran Yenipazar, "Sloganımız şu; 'Yetim gülerse dünya güler.' O yüzden bizlerin görevi yetimlerin yüzlerini güldürmek. İnşallah bu gayret içindeyiz. Bu anlamda herkes üzerine düşeni yerine getirmeye çalışıyor. Bizler en kısa sürede, dünyada adaletsiz bir şekilde ağırlıklı olarak savaşlarla sürekli yetim üretmeye devam eden bu sistemin sonunu getirmekle mükellefiz." dedi.

Program sonunda etkinliğe katılan çocuklara hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Türkiye İHH Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title