Haberler

Akrabalar Arasında 2 Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga Davası

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin davada 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, akraba olan Mustafa ve Murat Ç'nin birbirlerini öldürdükleri kavgaya karıştıkları gerekçesiyle yargılanan tutuksuz sanıklar Sinan ve Mahmut Ç, kavgada yaralanan 12 yaşındaki müşteki M.Ç. ile taraf avukatları hazır bulundu.

Savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıklamak için süre talep etti.

Savcının mütalaasını açıklamasının ardından esasa ilişkin savunma yapacaklarını belirten sanık avukatı, tutuksuz sanık Yeter Ç'nin vefat ettiğini belirterek, dosyasının düşmesini istedi.

Müşteki avukatı da sanıkların olay sonrası suç delillerini gizlemeye çalıştıklarını öne sürerek, tutuklanmalarını talep etti.

Müşteki avukatının talebini reddeden mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

"Çocuğu öldürün, delil kalmasın"

Silahlı kavgada yaralanan 12 yaşındaki müşteki M.Ç, önceki celse verdiği ifadede, olay günü ağabeyi Mustafa Ç. ile tarlaya gittiklerini anlatmıştı.

Tarlada çalıştıkları sırada Murat Ç'nin tabancayla havaya ateş ederek kendilerine doğru geldiğini savunan M.Ç, "Ağabeyim Murat'ı vurdu. Sinan da ağabeyime ateş etti. Karşı taraf, ağabeyimi öldürdükten sonra 'çocuğu öldürün, sağ bırakmayın, delil kalmasın' diyerek kendi aralarında konuşarak beni de öldürmek istediler. Mahmut da bana ateş ederek yaraladı." ifadelerini kullanmıştı.

Pınarbaşı ilçesi Tahtalı Mahallesi'nde, 19 Nisan 2017'de arazi anlaşmazlığı yüzünden aralarında husumet bulunan akrabalar arasında çıkan kavgada, taraflar birbirlerine silahla ateş etmiş, Murat Ç. (26) ile Mustafa Ç. (25) hayatını kaybetmiş, M.Ç. (12) ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title