Haberler

YouTuber Enes Batur, İlk Çektiği Hayal mi Gerçek mi Filminden Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Açıkladı

Güncelleme:

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Enes Batur'un ilk filmi 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?'yi 19 Ocak'ta vizyona girmiş ve izlenme rekoru kırmıştı. Şimdilerde ikinci filmini çıkarmak için gün sayan Batur, ilk filminden kazandığı parayı ne yaptığını anlattı.

"VERGİ BORCUMU KAPATTIM"

YouTube Magazin sayfasında yer alan habere göre; filmleri hakkında konuşan Enes Batur, ilk filmi hakkında "İlk filmden kazandığım parayla vergi borcumu kapattım." şeklinde konuştu.

"TAKİPÇİLERİME 100 BİN TL'LİK ÇEKİLİŞ YAPACAĞIM"

Yeni filmi 'Enes Batur: Gerçek Kahraman' için gün sayan Batur, hayranlarına da bir müjdeli haber verdi. Batur açıklamasında "İkinci film başarılı olur, güzel bir şeyler kazanırsak güzel bir araba almak istiyorum. Eğer film 3 milyon izlenmeyi geçerse takipçilerime 100 bin TL'lik bir çekiliş yapacağım" dedi.

YouTuber Enes Batur, İlk Çektiği Hayal mi Gerçek mi Filminden Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Açıkladı

17,5 MİLYON HASILAT YAPTI

12 hafta vizyonda kalan ve 1,5 milyon kişi tarafından izlenen 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' filminin toplam hasılatının 17,5 milyon TL olduğu öğrenildi.

Enes Batur, İlk Çektiği Hayal mi Gerçek mi Filminden Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Açıkladı

FİLMDE KİMLER OLACAK?

Enes Batur'un yeni filminin tanıtım videosunda açılışın bir uzay mekiğinde yapıldığı görülüyorken, ardından yeryüzüne iniyor ve yüzlerini göremediğimiz süper kahraman kostümlü insanlarla karşılaşıyoruz. Filmde Batur'a eşlik eden isimler arasında Cumali Ceber, filmleriyle tanınan fenomen isim Halil Söyletmez, Kafalar Karışık filmi ile beyaz perdeye geçiş yapan Kafalar, Youtube kanalı üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin gibi isimler yer alıyor. Ayrıca teaser'da görüldüğü üzere oyuncu Altan Erkekli de 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filminde yer alıyor.

Enes Batur, İlk Çektiği Hayal mi Gerçek mi Filminden Kazandığı Parayı Ne Yaptığını Açıkladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Enes Batur Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (73)

ADA:

bunun gibilerde adam oldular ya yazıklar olsun bizim türk insanına

24
2
yanıtYanıtla
emregs:

boş işler ızletmeyın ızlettımeyın bunlarda havadabn para kazanmasın yıllarca okumak egıtım almak cok anlamsızlasmaya basladı bunun gıbı bedavadan zengın olanlar yuzunden

25
0
yanıtYanıtla
poyraz49:

Memleketim mi soydun ki bu kadar vergi borcun oldu da ödedin

24
0
yanıtYanıtla
Tt:

3 milyon tane mal

23
0
yanıtYanıtla
Tugi:

Tipini sssss ne kadar sevimsiz gerizeklya benzyo

19
2
yanıtYanıtla
antalyalı:

millet bu gevşeği bile youtuber yaptı çocuklara çok kötü örnek oluyor sözde devlet bunu araştıryordu bastı parayı sesini kesti

16
4
yanıtYanıtla
NERON:

Boş konuşacağına sende al eline kamera sende Youtuber ol madem beğenmiyorsun izleme bu kadar basir

yanıt2
yanıt13
Silifkeli3:

Hayati yasayan bunlar izleyen biz

20
0
yanıtYanıtla
STALLINGARDLI:

İZLEME SANA ZORLA İZLE DİYEN YOK

yanıt0
yanıt7
ülkü bey:

bitmeye mahkum olumsuz örnek

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title