Haberler

AÖF Final Sınavları Ne Zaman Olacak? AÖF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Güncelleme:

AÖF öğrencileri tarafından merakla beklenen sınav günü geldi çattı. Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi final sınav yerleri açıklandı. Peki AÖF final sınavı ne zaman yapılacak? Öğrenciler AÖF final sınav giriş belgelerini nasıl alabilecek? Detaylar haberimizde…

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi final tarihleri açıklandı. Öğrencilerin merakla bekledikleri AÖF final sınavı yaklaşınca sınava girecek olanların heyecan doruklara çıktı. Peki Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavı ne zaman gerçekleştirilecek? AÖF sınav giriş belgesi nasıl ve nereden alınır? Sınava girerken gerekli belgeler hangileridir? İşte AÖF final sınavıyla ilgili her şey...

AÖF FİNAL SINAVI HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları 25 – 26 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan AÖF Bahar Dönemi final sınavlarında tüm öğrencilere başarılar dileriz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL VE NEREDEN ALINIR?

Anadolu Üniversitesi AÖF Bahar Dönemi için İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2018-2019 dönem sonu sınav giriş bilgileri açıklandı.

Öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sisteme giriş yapmalıdır. Daha sonra karşılarına çıkan "Sınav İşlemleri" kategorisinin altındaki "Sınav Giriş Belgesi" sekmesine tıklamaları gerekmektedir. Sınav giriş belgesi görüntüle dedikten sonra sağ en üst kısmında yer alan "Yazdır" butonuna basabilir ya da klavye aracılığıyla Ctrl+P kısayolunu kullanarak çıktılarını alabilirler.

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER NELERDİR?

AÖF öğrencileri sınava giderken yanlarında muhakkak fotoğraflı sınav giriş belgelerini, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini ve fotoğraflı, soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belgelerini sınava girmek için kullanabilir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Üniversitesi Aöf Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title