Haberler

Silifke'de Belediye Hizmetleri

Silifke ilçesinin çeşitli mahallelerinde parke taşı döşeme, yol açma, tamir ve tadilat çalışmaları yürütülüyor.

Silifke ilçesinin çeşitli mahallelerinde parke taşı döşeme, yol açma, tamir ve tadilat çalışmaları yürütülüyor.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, yaptığı açıklamada, belediye olarak her çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Halktan gelen istek ve taleplere imkanlar ölçüsünde cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Altunok, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçenin değişik mahallelerinde parke taşı döşeme, yol açma, tamir ve tadilat çalışmalarının aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

Özellikle halkın ortak kullanım alanlarında meydana gelen eksiklikler ve aksaklıklar üzerinde çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Altınok, şöyle devam etti:

"Yaklaşan yaz sezonu öncesi artan nüfus oranını da göz önünde bulundurarak özellikle sahil bölgelerinde temizlik, boya badana, parke taşı döşeme, park ve bahçelerin bakımı, ağaç ve çiçeklerin sulanması ve budanmasının yanı sıra sahilde de kum temizleme hizmetlerine ağırlık veriyoruz. Ekiplerimiz alanda çalışmalarını aralıksız sürdürecek."

Kaynak: AA / Güncel

Silifke Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title