Haberler

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Ünlü şarkıcı Murat Poz sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinden tam puan aldı. Murat Boz, spor yaptığı anların görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu. Boz'un bir takipçisi paylaşıma, "Yaza bomba gibi hazırlanmışsın." yorumunu yaptı.

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

EKREM İMAMOĞLU'NA 100 BİN TL BAĞIŞLADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimi için partiler Hazine'den yardım almayacak. CHP, bunun için Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla bir bağış kampanyası başlatmıştı. Murat Boz'un bağış kampanyasına 100 bin TL yatırdığı iddia edilmişti. Yasalar gereği, bir kişi bir siyasi partiye 1 yıl içinde en fazla 54 bin 566 TL bağışlayabiliyor. Durum böyle olunca,İddiaya göre, 100 bin TL'lik bağışı gören CHP yönetimi, Murat Boz ile irtibata geçerek bu miktarın üzerindeki tutarın parti kasasına giremeyeceğini bildirdi.Murat Boz ise 54 bin 566 TL'yi kendi adına 45 bin 434 lirayı annesi adına yatırdı.

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Murat Boz, Kaslı Fotoğrafıyla Takipçilerinin Aklını Başından Aldı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Murat Boz Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (57)

ayle:

İmamığlunu savunduğundan beri sevmiyorum bu adamı. arkadaş İmamoğlu kadar taklitçi samimiyetsiz birini daha görmedim. adam şirin göstermeye çalışmayın. Binali Yıldırım bu adama yenilmesi mümkün değil o kadar ülkesine hizmet yapmış bir adam bu samimiyetsize yenilemez. üstelik chp liyse zaten benim için bitmiştir.

22
18
yanıtYanıtla
corci:

onun da çok umrundaydı

yanıt1
yanıt3
Komik:

Hizmet mi ? Dalga geçiyor olmalısın.

yanıt1
yanıt2
Anka:

Seninkiler ne yapacaklarini sasirmis durumdalar , Ekrem Imamoglu ismini satin alip Google üzerinden Cin Aliye yönlendirme yapiyorlar :D . Bu arada 17 şirketi, 28 gemiyi ve 2 süperyatı hizmet ile alamazsin , bilmem anlatabildimmi .

yanıt7
yanıt2
Ayle:

Türkiye''nin bütün yollarn bu adam yaptı

yanıt5
yanıt10
corci:

evet hatta bunlar gelmeden önce biz asfalt kemiriyorduk Ayle. . anlaşıldı siz iyice dibi görmeden rahatlamayacaksınız. . devamm o zaman

yanıt6
yanıt4
HAYDAR:

ne hizmeti :))) kendine 5 vatandaşa 1 bumu hizmet BENİM DOĞANI SANA 100 BİNE SATAYIM ALIRMISIN? BU DA HİZMET HI?

yanıt3
yanıt5
HEM HAKLI HEM YAKIŞIKLI ):

ADAM GÖRÜN ADAM ! ADAM GİBİ HAKLININ YANINDA OLAN ADAM. . . .

7
22
yanıtYanıtla
Murat:

Benim için bir değeri yok, saçma sapan bir haber

19
3
yanıtYanıtla
Ayle:

Ciddi bir alg yapma oyunu var. herkes de çok güzel kanmış. gezi zihniyetini canlandırmayı başardılar bravo.

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title