Haberler

Tartıştığı Genci Sokak Ortasında Kalbinden Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Cadde ortasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan genç hastanede hayatını kaybetti.

Erzurum'da cadde ortasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak ağır yaralanan İbrahim Hakkı Turgut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez Yakutiye ilçesinde dün saat 16.30'da meydana geldi. Daha önce de bıçaklama olayı nedeniyle birbirleriyle mahkemelik olan İbrahim Hakkı Turgut ile Zafer Ç. (24), Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi önünde karşılaştı. Bıçaklı kavgaya dönüşen olayda Zafer Ç., İbrahim Hakkı Turgut'u kalbinden bıçakladı. Zafer Ç. ile Turgut'un arkadaşları da birbirlerine tekme tokat vurarak ortalığı savaş alanına çevirdi. Saldırıda hafif yaralanan Zafer Ç., olay yerine gelen polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Saldırgan genç hastanede tedavi edildikten sonra gözaltına alındı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan İbrahim Hakkı Turgut ise yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Turgut'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, soruşturmayı sürdüren polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

Can:

Erzurumda 3 ay yaşadım, insanları değişik. Siz siz olun, tartışmayın orada kimseyle, he deyip geçin. Değmez.

24
11
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

OMUR BOYU HAPIS VERILSIN

16
0
yanıtYanıtla
LÜTFEN ÇOCUKLARDAN ŞEFKAT ESİRGEMEYİN:

şiddet, cehaletten beslenir.

14
0
yanıtYanıtla
ÜA:

Toplumda en ufak tartışmada herkes bıçak silah sopa kullanıyor. İnsanlar kahpeleşti erkekliği adamlığı ve kavga yapmayı bıçakla silahla sopayla olacak zannediyorlar. Korkaklıktan başka birşey değil. Toplumda böyle kalleş kancık insan müsveddesi çok. Allah böylelerinin soyunu kurutsun.

12
0
yanıtYanıtla
SONFÜÇYUS:

İDAM ŞART. . . !!?

12
0
yanıtYanıtla
adalet:

gardaş şart ta çıkaraçak olan insan müsvetteleri korkuyor önce bizi sallandırırlar diye

yanıt1
yanıt0
mardinden:

Erzurum''a bir ramazan günü işimiz için gitmek zorunda kalmıstım. Neyse seferi oldugumuz için oruclu değildim ve yiyecek bir seyler ararken bazılarına adres sordum. Adamlar yahudi görmüş gibi muamele ediyordu. Cezai işlemim oldugu için sustum ses etmedim. Yoksa ömrümü yakacaktım. Demem o ki muhafazakar görünürler ama boş. Ramazan mubarek gün adam öldürmek nedir ay mümin kardesim

9
2
yanıtYanıtla
Zerya:

Bir Erzurumlu olarak size sonuna kadar hak veriyorum. Ne yazık ki belli kesimlerce böyle durumlar olabiliyor. Herkesin ibadeti kendine olmalı Her ne olursa olsun bilip bilmeden kimseyi yargılamaya hakları yok

yanıt4
yanıt2
Hakkı Dayı:

onyedi yıldan beri kabus yaşıyoruz..yokmu bizi kurtaracak.

8
2
yanıtYanıtla
Bingül Teyze:

Aynen Doğrudur.

yanıt1
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title