Haberler

İnşaat Çukuruna Düşen Baran'ın Ölümüyle İlgili Soruşturmada 1 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da, inşaat alanındaki çukura düşerek can veren 9 yaşındaki Baran'ın ölümüyle ilgili soruşturmada 1 kişi gözaltına alındı.

Eyüpsultan, İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında açılan kazık direkleri çukuruna dün akşam saatlerinde düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Baran Geldi soruşturmasıyla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

NE OLDU?

İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında meydana geldi. İddiaya göre, inşaat alanında 2 arkadaşıyla oynayan 8 yaşındaki Baran Geldi, kazık direkleri çukuruna düştü. Arkadaşlarının mahalleliye bildirmesi üzerine durum itfaiye ekiplerine haber verildi.

Olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sonucu çocuk 23.30 sıralarında sağ olarak çıkarıldı. Baran Geldi adlı çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Geldi burada doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İnşaat Çukuruna Düşen Baran'ın Ölümüyle İlgili Soruşturmada 1 Kişi Gözaltına Alındı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Baran'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baran Geldi soruşturmasıyla ilgili olarak Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 kişi gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliye sevk edilmesi bekleniyor.

İnşaat Çukuruna Düşen Baran'ın Ölümüyle İlgili Soruşturmada 1 Kişi Gözaltına Alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (46)

baba vanga:

inşaat yandaşa aitse sorumlusu filan olmaz ecel kader fıtrat.

54
13
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMADAN NASIL İNŞAAT YAPIYORLAR BUNLARI DENETLEYEN BELEDİYE YETKİLİLERİ VE DENETİM FİRMALARI NEDEN İŞİNİ YAPMIYORLAR.İLLAKİ ÖLÜMMÜ OLMALI.BU KAÇINCI VAKA HİÇ AKILLANMIYORUZ.15O BİNLİRAYA MALET DAİREYİ 600 BİN LİRAYA SAT ETRAFINA ÜÇ BEŞ BİN LİRA HARCAYIP GÜVENLİK BARİYERİ ÇEKME NE GÜZEL DÜNYA.BENCE BU İNŞAAT YAPANLARDAN ÇOK KABAHAT DENETLEMEYİ DÖRT DÖRTLÜK YAPMAYAN SORUMLU KİŞİLER VE KURUMLARDADIR

41
1
yanıtYanıtla
biraz insaf:

cocugun orda ne işi var. nerde bu cocugun annesi-babası sorumlusu olan insan.

yanıt0
yanıt0
TELESKOP:

Avrupa bizi kiskaniyor hemi b#k kiskaniyor. Ne bir isi dogru durust yapiyorlar nede calisma alanina her hangi bir guvenlik bariyer ceviriyorlar. Sonrasida malum boyle masum cocuklar icine dusuyor. Birinci suclu her hangi bir kanun kural ve denetim uygulamayan devletin kurumlari ikinciside bu insaattan sorumlu firma yetkilileri. Hic bitmeyen cile ha bire istinat duvarlari gocer, bariyersiz alt gecit calismalari yaparlar arabalar ucar belediye cukurlari say say bitmez. Siyasiler secimlerle mesgul.

24
0
yanıtYanıtla
bana gel:

allah bin kez belalarını versin kralın maskesi düstü dogu perincek göründü allah bin belalarını versin

yanıt0
yanıt9
ZIRT:

Hangi belediyenin yaptığı hangi iş doğru ki hangi referansla kimden oy istiyorlar. Yüzsüz bunlar. Bir bölgede istinat duvarı yapıyorlar büyük çukur açıyorlar. Para bitiyor. Sonra bu büyük çukuru terk edip o halde çekip gidiyorlar. Yetkililer seçimle meşgul. Ne oluyor çürüyor çöküyor. O duvar komple bir mahalleyi tutuyordu. Yüzlerce ev tehlikede birsürü ev çöktü insanlar evsiz eşyasız kaldı. Sonuç 1500 TL kira yardımı. Bu halk nasıl oyu düşürmesin, birilerinin cezalandırılması lazım. Sorumlu yok.

yanıt3
yanıt0
Memik:

Teleskop bey sizin dünyadan haberiniz yok. Avrupa elbette kıskanıyor bizi. Çünkü Avrupanın en büyük havaalanını yaptık. Tomatesi salatalığı kiloyla alıyorsun. Varmı böyle bereket Avrupada. Türkiyede 2 ero karşılığı et dürümle ayran yiyorsun. Varmı Avrupada. 100. 000 ero Almanyada bir göz ev. 100. 000 ero ya Türkiyede üç oda 1 salon alıyorsun. İşte sana kıskanmaları için gerekçeler. Bunları bilelim anlayalım sonra konuşalım.

yanıt3
yanıt3
TELESKOP:

Memik cok cahilsin Turkiyede insanlar ERO KAZANMIYOR.

yanıt0
yanıt0
NURCAN:

vah gidene vah bir melek daHA gitti. kuzum yavrum benim

20
1
yanıtYanıtla
Baran GİTTİ..:

Dünya yakışıklısı yavrumuz gitmiş bir kişi göz altına alınsa ne olacak bu memleket ne Veli Göçerler gördü serbest kaldı, Soma Faciasında 301 kişinin öldüğü kazada adamların hepsi serbest kaldı ölen öldüğü le kalıyor bu yapılan Kamuoyunu rahatlatmak 10 gün sonra bakın siz, adam serbest kalmazsa bende hiç bir şey bilmiyorum.

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title