Haberler

Ahmet Kural Yeni İmajıyla Yeşilçam Yıldızına Benzetildi!

Güncelleme:

Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Ahmet Kural sosyal medyadan yeni imajını paylaştı. Ahmet Kural yeni imajıyla takipçilerinden tam not aldı.

Ahmet Kural Yeni İmajıyla Yeşilçam Yıldızına Benzetildi!

AYHAN IŞIK'A BENZETİLDİ

Geçtiğimiz ay açılan dava sonrası 16 ay 20 gün hapis cezası alan Kural hayatına devam ediyor. Sosyal medyada gündelik hayatından sık sık paylaşımlar yapan Kural yeni imajıyla dikkat çekti. Kural bıyıklı halini hesabından paylaşıp "Geçici imaj" notunu düştü. Şu sıralar film çekimlerine devam eden Kural'ın bu imajının film için olduğu düşünülüyor. Kural'ın hayranları yeni imajı çok beğendi ve yorum yağdırdı. Kural hayranları tarafından Ayhan Işık'a da benzetildi.

Ahmet Kural Yeni İmajıyla Yeşilçam Yıldızına Benzetildi!

19 MAYIS PAYLAŞIMIYLA ÇOK KONUŞULMUŞTU

Sıla'ya şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Ahmet Kural, 19 Mayıs paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu. Kural, Anıtkabir'de asker selamı vererek çektirdiği fotoğraf eşliğinde 19 Mayıs'ı bu sözlerle kutladı: "Hiç kimse laf edemez, hepimizin dedesi atası onun sayesinde nefes alıyoruz, Rabbim onu Türk milletine nasip etti, kurtuluşumuzun 100. Yılı, Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun."

Ahmet Kural Yeni İmajıyla Yeşilçam Yıldızına Benzetildi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ahmet Kural Ayhan Işık Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (40)

canan:

oh oldu ahmet sana ceza aldın sılaya ettiklerinden dolayı bana göre de haketmiştin.

3
43
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

sende ki nefrette sana 100 yıl yetermiş bacım. . .

yanıt3
yanıt0
sıla:

hırhızın hiç mi suçu yok

yanıt7
yanıt0
asker:

kepsiz selam olmaz

17
17
yanıtYanıtla
Erdem Uzerdem.:

Ahmet''im senin adamlığın yeter. Babana yakışır bir evlatsın. Sıla''ya takılman hataydı en başta. Senin dengin olmayı bırak, seviye olarak ayak bileğine bile gelemez.

26
7
yanıtYanıtla
SENAY:

YAZINIZA SILAYA SIDET UYGULADI DIYE BASLAMASANIZ SAYIN GAZETECILER. SANKI ADAM ONDAN BASKA BIRSEY YAPMADI. HA SILA AYASINA VURDUGU ICIN ELLERINE SAGLIK

17
3
yanıtYanıtla
Bennn:

Adam gibi adam.. Ne yapsa yakışır Maşşallah çok yakışıklı. Kralsınnn Ahmet Kural..

17
3
yanıtYanıtla
.....:

Sırf Sıla''yı dövdü diye trollerin has adamı oldu, adamın dibisin diye mesaj atıp duruyorlar, bu ülkenin çivisi fena çıktı.

4
15
yanıtYanıtla
Yusuf:

Rabbini bilmeyen baskasini sayesinde nefes aliyor zanneder

8
10
yanıtYanıtla
NORA:

burun deliklerini fazla açma üşütürsün sen kim ayhan şık olmak kim

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title