Haberler

Bir zamanlar Çukurova 34. Bölüm İzle: "Züleyha, İkinci Kez Anne Olacaksın…"

Güncelleme:

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde neler olacağı merak ediyor. Yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölüm fragmanında Züleyha'nın bir kez daha anne olacağını duyması herkesi şok ediyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde neler olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde herkesin hayatını alt üst edecek gerçekler ortaya çıkıyor. Demir Seher'den nasıl kurtulacağının yolunu ararken annesiyle birlikte Seher ile yüzleşir. Peki bu akşam yayınlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümünde başka neler olacak?

Bir zamanlar Çukurova 34. Bölüm İzle: 'Züleyha, İkinci Kez Anne Olacaksın…'

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 34. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova'da herkesin hayatını alt üst eden gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Demir; Adnan'ın, Yılmaz'ın oğlu olduğunu en başından bu yana biliyor ve bu durumu öğrenen Hünkar çok şaşırıyor. Ama anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, gelecek için plan hazırlamaya başlıyor. Bu gerçeğin ikisinin arasında kalmaya devam edeceğe benziyor.

Bir zamanlar Çukurova 34. Bölüm İzle: 'Züleyha, İkinci Kez Anne Olacaksın…'

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde Demir, şimdi Seher'den nasıl kurtulacağını bulmak zorunda kalıp bir hal çaresi bulmak zorunda kalıyor ve annesiyle birlikte Seher ile yüzleşiyor. Seher en sonunda Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemeyip bebeğin Gaffur'dan olduğunu söylüyor. Daha sonra Hünkar, Seher ve Gaffur ile buluşurken Saniye de her şeyi öğreniyor. Saniye, Seher'e saldırıyor. Gaffur ne kadar inkar etse de kimseyi inandıramıyor ve Saniye'yi bir daha kazanamayacak hale geliyor. Saniye ise çocuk sahibi olamayışına artık daha da çok üzülüyor. Tüm bu karmaşa içinde Seher ile konuşup ona akıl verme görevi de Züleyha'ya düşüyor.

Bir zamanlar Çukurova 34. Bölüm İzle: 'Züleyha, İkinci Kez Anne Olacaksın…'

Bir Zamanlar Çukurova 34. yeni bölümde Müjgan ve Yılmaz, Fekeli'nin evinde yaşamaya karar veriyor. Evde yeni gelin hazırlıkları başlıyor. Odaların duvarları boyanırken yatağın altında Züleyha'nın mektubu ortaya çıkıyor. Tüm bu karmaşa arasında Züleyha fenalaşıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Gelecek haber herkesi şok ediyor. Züleyha 2. kez anne olacağı haberini alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title