Haberler

Kazada Hayatını Kaybeden Şarkıcı Sevda Acar'ın Ailesine Başkasının Cenazesini Verdiler

Güncelleme:

Adana'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden şarkıcı Sevda Acar'ın yakınlarına, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yanlışlıkla başkasının cenazesi verildi.

Şarkıcı Sevda Acar, Adana'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu Morgu'na giden şarkıcının yakınlarına yanlışlıkla başkasının cenazesi verildi. Son kez akrabası Sevda Acar'ın yüzünü görmek istediğini söyleyen Nesimi Acar, cenazenin yaşlı bir kadına ait olduğunu görünce yapılan yanlışlık ortaya çıktı.

KAZA YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda dün bir trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre, Tuncay Altun (57) yönetimindeki 31 B 3056 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Sağlık ekipleri, otomobilin sürücüsü Tuncay Altun ile otomobilde bulunan şarkıcı Sevda Acar'ın (50) kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tuncay Altun ve Sevda Acar'ın cenazeleri de otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

CENAZELERİ KARIŞTIRDILAR

Şarkıcı Sevda Acar'ın yakınları, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan aldıkları cenazeyi toprağa vermek için Küçükoba Mezarlığı'na götürdü. Acar'ın cenazesi mezarlıktaki gasilhanede yıkanırken, akrabası Nesimi Acar son bir kez Sevda Acar'ın yüzünü görmek istedi. Bu sırada Nesimi Acar, cenazenin Sevda Acar'a ait olmadığını, yaşlı bir kadına ait olduğunu fark etti. Diğer akrabalar da cenazelerin karıştırıldığını fark edince cenazeyi araçla Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürdü.

GERİDE 2 ENGELLİ ÇOCUĞU KALDI

Karıştırılan cenazenin kimsesiz bir kadına ait olduğu anlaşılırken, Sevda Acar'ın cenazesi yakınları tarafından Küçükoba Mezarlığı'na götürülerek son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan, şarkıcı Sevda Acar'ın 10 yıl önce eşi Hüseyin Acar'ı ve 2 ay önce de oğlu İsmail Acar'ı (29) kalp krizi nedeniyle kaybettiği, geride öksüz ve yetim 2 engelli çocuk bıraktığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500

Yorumlar (6)

endoplazmikbirkulum:

Allah rahmet eylesin, kader hiç de şefkatini göstermemiş kadıncağıza, günahı, sevabı onun boynuna tabi. . :(

19
3
yanıtYanıtla
ALLAH TAKSIRATINI AF ETSIN:

sasirdikmi hayir ülkede lacka olmayan kurum kurulus isini görevini gerektigi gibi severek yapan siyasetci bürokrat memur isci kaldimi veya yaptigi isin mesuliyetini bilen yaptigi hatanin sonucunu düsünen kac kisi cikar dünyanin her yerinde her zaman yanlisliklar kazalar olabilir ama cagdas ve modern ülkelerde bunun bir yaptirimi vardir bizde ise ne istifa eden ne ciddi nede caydirici bir ceza alan var yapanin yaptigi yanina kar kaliyor iste adaletsizlik basi bozukluk sorumsuzluk burdan basliyor

4
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Dua edin ölüde olsa birşey vermişler, ya hiç vermeselerdi. . . ??? Rahmetli gideceği yere gitti, fiziki bedenini yaksan da onu ilgilendirmiyor ama yine de gönül yerini bilerek mezarına gitmeyi ister. . Ne oldum değil, NE YAPACAKLAR ACABA. . !!!?? hayata geliş de hayattan gidişde elde değil, başlangıçla bitiş arasında oyalanmaya YAŞAM deniyor. . .

4
0
yanıtYanıtla
......:

her haberde varsın ne iş.

yanıt0
yanıt0
harunun arkadaşı:

HAYAT NE GARİP :((((

4
0
yanıtYanıtla
misafir:

allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title