Haberler

Artvin'in 3'üncü Karagöl'ü Ziyarete Açılıyor - Arşiv

Artvin'in 3'üncü Karagöl'ü ziyarete açılıyorArtvin'in Borçka ve Şavşat ilçelerinde bulunan, doğal güzelliğiyle görenleri hayran bıraktıran Karagöllere bir yenisi daha eklendi.

Artvin'in 3'üncü Karagöl'ü ziyarete açılıyor

Artvin'in Borçka ve Şavşat ilçelerinde bulunan, doğal güzelliğiyle görenleri hayran bıraktıran Karagöllere bir yenisi daha eklendi. Murgul ilçesi Damar köyündeki Tiryal Dağı eteğinde yer alan kentteki 3'üncü Karagöl, çalışmaların ardından turizme kazandırılacak.

Artvin'in önemli turizm merkezleri Borçka ve Şavşat ilçelerindeki Karagöllere yenisi eklendi. Murgul ilçesi Damar köyündeki Tiryal Dağı eteğinde, çam ormanlarının gölgesinde yer alan kentteki 3'üncü Karagöl'ün turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. Göl, çevre düzenlemeleri ve yol çalışmalarının ardından yerli- yabancı turistlerin ziyaretine açılacak.

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksekokulu Turizm Otelcilik Uygulama Bölümü Öğr. Gör. Ceyhun Akyol Damar köyündeki Karagöl?'ün turizm açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Akyol, Damar köyü turizm açısından büyük önem taşıyor. Keşfedilmemiş güzelliklerin barındığını bir yer. Özellikle Damar Karagöl'ün saklı cennet. Yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekebilecek bir yer. Kaliteli, konforlu ve geleneksel yaşam çevreleri oluşturma konusunda hep birlikte çalışma yapılmalıdedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karagöl Şavşat Borçka Artvin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title